Kaleler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Leon1232016 tarafından 5 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ben oyuna yeni başladım global 6 serverında kaleler hakkında sorum olucaktı. şuanda rampa 6, barutluk 4, bodoslama 3, top yeri 5. seviye. bundan sonra hangi kaleleri sırayla açsam iyi olur ? ayriyetten acaba kaleleri fulleyerek değilde 5. seviyeye getirerekmi devam etsem daha çeşitli olmuş olur ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Yani bir yerden sonra seviyeleri arttırmak gercekten fazla inci istediği için artik kendinize göre 4-5-6. seviyede birakmak da iyi olabilir tabi yeni slot masrafını da hesaba katin. Mesela isabetiniz yok sekstant acarak devam edebilirsiniz onun dışında size hizinizi arttirmak için bodoslama ve salma omurgayi öneririm hız olmayınca sizi bilmem ama ben zevk alamam oyundan :)

kingSo bunu beğendi.
  3. haklısınız hız olmadığı zaman cinnet geçirir gibi oluyorum :D şimdi aklımda zırhlı gövde daha sonra alet deposu yada salma omurgayla bodoslamayı yapmak vardı. hatta yeni kaledeki ek yelken veren bile olabilir

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Zirhli govde ile işiniz yok ki şu aşamada, eminim ki sizi batıran adamların neredeyse tamamı zırhlı gövdeniz olmasa da sizi yine batirabilecek. Öncelikle fazla vurmaya ya da hızlı gitmeye yönelmeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Ek yelken yeri veren kaleye gelirsek, onun icin gerekli seviyeye getirmeniz lazım unutmayin eger yavas yavas aciyorsaniz kaleleri once bodoslama - salma omurga yapmak daha cok isinizi görür.

5. tmmdır teşekkürler

6. hp admin salma omurga ve bodoslama 6 ise 7 yapmak ne kadar arttırır hızı?

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Üzerlerinde açıklamalarını yazıyor?