KALELER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve EndlessLove[JPN] tarafından 15 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle merhaba herkese
    kafam çok karıştı kalelerimde burun kalesinde rampa 6/6 orta kalede sekstant 6/6 kıç kalesindeDümen bodoslama 6/5 vudu kalesinde 1/6 yani ilk slot alınmış geliştirme yapılmamış şimdi aralıklı top koymayı yapmayı düşünüyorum ilk slot için 225 bin inci istiyor ardından slotu 6/6 yapıp içinede aralıklı top koymayı KALE GÜNÜnde fullemem kaç inciye mâl olur ? inci miktarını yazarsanız sevinirim

2. maximuzs

maximuzs User

detaylı açıklamayı genel sss lerde bulabilirsin kardeşim.senin ordan toplayıp bulduğun değerle bizim bulduğumz arasında bir fark olmayacaktır. her şeydede kolaya kaçılmazki arkadaş :)

3. Beyler yorumlarınız için ve ilgilendiğiniz teşekkür ederim :) konuyu açar açmaz yeniden araştırmıştım ve 780 bin inciye denk geldiğini ögrendim :)