Kaleler Hk.

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by KaramanınKoyunu, Jun 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Merhabalar;

Kalelerden Kıç kalesinden standartlaştırılmış zıpkınları 15.000 İnci verip geliştirdim fakat aklımda bi soru işareti kaldı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

http://prntscr.com/7cdlk5

Stok yok diyor ama emin olamadım suan ben zıpkınlar için yaptığım geliştirmeyi kullanabiliyormuyum yoksa 75.000 inci bayılıp yer mı açmam gerek?

2. uLvi™

uLvi™ User

slot açmamışsın slot açman gerke 75.000 inciye

3. sadece özelligi acip onu kullanabilseydik ne ala. öncelikle slot acmaniz gerekiyor ve hatirlatma yapayim. slot seviyeniz kaç seviye ise o slota anca o seviyede özellik koyabilirsiniz ( daha alti da olabilir). mesela slot 5. seviye rampa 6. seviye rampayi o slotta kullanamazsiniz. ya da slot 3. seviye barutluk 1. seviye orda kullanabilirsiniz. tavsiyem bir slot gelistirmesi yapin ardindan bir özellik geliştirmesi. 1 e 1 ya i

ZODİAC-DSF likes this.
  4. Kisacasi kalelerde once slotu gelistirerek ve acarak sonra gelistirmeleri acip yukseltmelisiniz Ornegin slot seviyeniz 5 olsungelistirmeniz 3 olsun kaleyi etkinlestirip kullanabilirsiniz fakat gelistirme seviyeniz slot seviyesindem yuksek olursa kullanamazsiniz iyi oyunlar