Kaleler hangi sırayla geliştirilmeli ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 2Lga tarafından 8 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2Lga

2Lga User

Herkese merhaba
    Beyler incimi pırıltıdan kasıyorum kalelerde şuan rampa 6/6 isabet 6/4 diğerleri yok sizce hangi sırayla fullemeliyim.

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

Pırıltı topluyorsanız hıza verin bence çok yardımını görürsünüz salma omurga,dümen bodoslaması eger daha fazla vuri mdiyorsanız sonraki seçeneginiz aralıklı top yerleri olsun ;)

3. 2Lga

2Lga User

ilk önce ön kaledeki mi yoksa arka kaledeki hıza mı vereyim ?

4. arkadaki hız daha iyi 10 puan fazlası var

5. Şimdi bu ne kadar incin olduğuna ne amaçla kendini geliştirmek istediğine göre değişir. Ayrıca milyonların yoksa uzun vadede karışık bir yol seçmeni öneririm. Sadece şu yol iyi şu yol bunun için muhteşem demek hatalı olur. Bir sürü incini daha etkili kullanabilecekken daha az etkili kullanmaya mecbur kalırsın. Detaylı yazarsan detaylı yardım edilebilir

6. 2Lga

2Lga User

Öncelikle gemimin özelliklerini yazayım o zaman amiral topları full 245 top kapasitem var oyuk ile 5800-5900 civarı vuruyorum.Genel olarak pırıltı kasıyorum.Arada ışıkta.Şimdi 5 günlük katlayıcım var kale indirimi süresince topluyacağım 261k incim var bile sizce top yerini mi açayım yoksa hızı mı ? Şimdilik 6/4 olan isabeti fullemeyi düşünmüyorum.Rampa full bu arada

7. özkantr

özkantr User

barut ısabet sonra top yerlerı

8. Rampa - sekstant - barutluk - top yerleti - zırhlı gövde - bodoslama - salma omurga - alet deposu/savaş taktikleri. Bunlardan sonra vudu kalesine geçersin.

9. 2Lga

2Lga User

O zaman 6/4 olan sekstantı fullüyorum. teşekkürler

10. Aynen dediğim gibi önce saldırı sonra savunma en son hiz git en kale gelişimi böyledir

11. Önce hız geliştir bence. Zaten savaşmayı düşünmüyorsun anladığım kadarıyla. Sonra yeni slot açmadan önce saldırıya yönelik düşünmelisin. orta kale sekstant, barutluk, kitapçık önemlidir. Ortadan iki slot açsan yeter işine geldiği şekilde bu üçlüden ikisini aktive edersin. Hız için kıç değil burun güverteyi önce aç epey inci kar edersin

12. Pirilti toplarsan legba ver 5/5 hiz,inci,sandik icerigi

13. 2Lga

2Lga User

19 yeteneğim olduğu için bi işe yaramaz sıfırlamam