Kale

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve YOZGATLI66AD tarafından 29 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Tersane Marangozu Şeması Seviye 1
    Genişletme yeri, gemi figürü ve yelken sayısını artırır.
    tam anladiysam 7/7 seviyede 4 yelken yerimi geliyor ? tam net bi yardimci olursaniz ve ce silah guvertesinde ilk bu ozelligimi acmaligim ? ve Kic kalesinde geli hizini 5/7 yaptim sizce burun kalesinde 3uncu slotu zirhli guverte olarak acmakla iyimi ettim yoksa ordada 2tane hiz ozelligi car onlardan birinimi acmam lazim cunki ikiside net yazilmamis ala ikiside hiz icin Kusura bakmayin uzun oldu ( Adminlerden rica konu simdilik kapatilmasin arkadaslar belki yardim etmek ister

2. mamı_55

mamı_55 User

Her seviye ek yer kazandırır. İlk 4 seviyenin her biriyle fazladan genişletme yerleri alınır, 5. seviyede gemi figürü ve 6. seviyede yelken yeri verilir.
    Seviye 1: +3 yer
    Seviye 2: +3 yer
    Seviye 3: +3 yer
    Seviye 4: +3 yer
    Seviye 5: +1 yer
    Seviye 6: +1 yer
    Seviye 7: +3 yer

Açıklaması hatalı daha doğrusu güncel değil kaleleri 7 yaptılar açıklama yazıları aynı. 6. seviye yaparsan bir yelken yeri geliyor. 7.seviyede ise +3 genişletme yeri geliyor direk takılan yer yani. Benim fikrim havai fişek güllesine Dot özelliği ekleyen kaleyi aç en alttaki dev yangın. Özgürlük keserken vs kâr oranını arttırır.

Burun kalesini nasıl açtınız bilmiyorum ama en ideali Rampa Zırhlı güverte ve Salma omurga kaleleri. Diğerleri tercihen kullanılır. Misal özel haritaya girerken ELP kazancını arttıran kaleyi takarsın gibi. Dp veren gereksiz zaten. 35k canın fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

Hız veren 2 kale var dediğiniz gibi. Salma omurga her türlü + hız veriyor ama kayık yerleri geminin canı %50 nin altına indiğinde yelkenler düşüyor ya o zaman hız arttırıyor. Devamlı hız veren varken bunu neden kullanasın ki ;)

YOZGATLI66AD bunu beğendi.
  3. Kardeşim ellerine sağlık çok güzel ve net bir şekilde anlattığın için

Burun kalesinde ben saf gibi 3üncü özellik olarak DP açtım o dediğin hız özelli 50% üstü olduğunu bilmiyordum

net yazmamışlar ben ikiside

""50% 20% "" DP altı

için hız yükseltmesi sandım tekrar sağol DP 5/7 yapmışım olsun zamanı gelice işe yarar

dediğin gibi SALMA'yı yükseltiyim RONALDO'nun dediği gibi bana HIZ lazım :) gemi çok yavaş ,
    Silah güvertesine gelince dediğini yapacağım ilk

Havai fişek yaparım sonra

figür uğraşırım 6/7 yaparım İlk 4 dediğin gibi direk veriyosa 6/7 yaparsam

"" 13 direk yeri ve 1 tane yelken "

alırım sanırım ,
    3üncü slota ise en alttan üçünçü bunu açayım ,

KIÇ kalesi belli zaten

TOP YERİ
    HIZ ve
    Dürbün,

ORTA KALE de belli

Kritik isabet
    Top Hasar ve
    İsabey olasılığı ,

VUDU kale ise şimdilik

Vudu puanı ve

NPC ve oyunculara isabet

olmayı acmışım 3üncü ne açacağımı bilemedim ,

Tekrar dan çok teşekkürler

4. mamı_55

mamı_55 User

Rica ederim yazdıklarına eklemek istediklerim var daha doğrusu görüş belirtmek isterim.

Orta kalede Kritik İsabet açman çok fazla bir oynama yapmaz %7 arttıracak 7/7 yaparsan. Onun yerine "Alet Deposu" kalesini açman daha iyi olur. Neden dersen tamir hızı benim için vuruşlar kadar önemli bir konu. Onuda ekstra olarak kullanabilirsin mesela tamire ihtiyacın olmadığı durumlarda misal özel haritalarda kritiği takar öyle yaparsın haritadan çıkınca geri alet deposunu takarsın. Vudu kalesinde de ilk önce Vudu serabını yükselt sonra diğerlerine yönelirsin.

Silah güvertesinde alttan üçüncü dediğin "Büyü Geliştirici" sanırım onada hiç gerek yok "Zehirleyicinin Laboratuvarı" kalesini açarak hem havai fişeğe hem DoT hasarı olan güllelere (Buz, Fosfor, Ahtapot) ekstra DoT hasarı eklersin. Havai fişek güllesini çok daha güçlü hale getirirsin :)

5. Çok teşekkür ederim kardeşim dediklerin aklıma iyi yattı tum kopyaladım yazdıkların aynı dediğin gibi uygulucam , şuan kalan Orta direkten 3üncü slotu açmak ve silah slotları açmak kaldı tekrar sağolasın

6. mamı_55

mamı_55 User

Rica ederim iyi oyunlar :)

7. KALELER KISMINDAN BURUN KALESİ SLOTUNU 75 BİN İNCİ VEREREK SATIN ALDIM AÇIKÇASI SATIN ALMAMIN SEBEBİ DAHA ÖNCEDEN GÜLLE RAMPASINI SEVİYE 2 YAPMAMDA FARKETTİM Kİ SLOT GELİŞTİRMEM LAZIMMIŞ HERNEYSE. KISACASI ETKİNLEŞTİR BUTONU ÇIKMADI NEDEN ? AYNI ZAMANDA GEMİNİN TOP ATIŞ HIZINI VE GEMİNİN HIZINI NASIL YÜKSELTEBİLİRİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM İYİ GÜNLER.

8. merhaba burun kalesindeki slotu seviye 2 yapman lazım gülle rampası seviye 2 oldugu için slot 1 sevıye oldugu için etkınleştiremıyorsun top atış hızını kaliteli toplar ve gülle rampasından hızlandırırsın

9. bide köleler var onları bılıodursun zaten

10. EYVALLAH KARDESİM KÖLEYİDE ANLAT SEN:)

11. ana sayfada taverna kısmında korsanlar kısmı var oradan aldığın köleler saldırı hızını artırır incin yoksa altınlı olan kölede var ama tavssiyem incili olan dır

12. 2.SEVİYE KÖLE VAR 10 BİN İNCİLİK + KORSANDA MI ALİM İNCİLİ OLANINDAN . KOMUTAN VE RAHİP VAR BASKADA YOK ALABİLECEĞİM

13. saldırı hızı için sadece 2. seviye köleyi al diğerleri ni alma

14. SAOLASIN KARDESİM İYİ GÜNLER ALLAHA EMANETSİN

15. eyw sende

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.