Öneri Kale yükseltme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●gözтєρєℓєєє35ΔGΔ! tarafından 13 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BENİM ASLINDA SORUM ŞU YÖNDE VE TAVSİYE İSTİYORUM.KALELERİ 6 İKEN YÜKSELTMEYE GEREK VARMI? BU ADIM ÇOKMU SAÇMA OLUR ÇÜNKÜ ÖRNEĞİN BENIM HIZIM +744 İKEN SALMAYI 6 İKEN 7 YE YÜKSELTTİM VERECEĞİ HIZ 90 YAZARKEN BU BANA +10 OLARAK YANSIDI VE HIZIM +754 OLDU NEYDİ BU ŞİMDİ? BEN ANLAMADIM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ÖZELLİKLE HP ADMİNİMİN ...

NOT : BAŞLIK YANLIŞ OLUŞTURULDU ÖNERİ DEĞİL DESTEK OLACAK ...

2. ●ђр●

●ђр● Guest

6. seviyeye kadar yaparken 10'ar 10'ar arttığının farkında değil miydiniz acaba :) Kusura bakmayin tamamen sizin hataniz +90 hız beklemeniz.

7 yapmaya gerek var mi diye demissiniz ama sizin dediğiniz gibi saçma bir işlem değil neden olsun? 6 da bırakırsanız 7 yapan gelir sizi batırır. inciniz olduğu müddetçe açmaya çalışın tabi öncelikle rampayı 7 yapın vurusunuz yaklaşık olarak %2,2 arttiracak birim zamanda.

3. Yani incin varsa bence yap boş durmasin hepsini etkinliğe yatırmanın bi manası yok

4. :D 10 10 arttığının farkındayımda biri baktığı zaman hemen göremiyor orda seviye 1 20 seviye 2 30 veriyor diye yazıyor ben zannettimki her yukselıste +20 +30 o sekılde gıdecek.Orda altında not olarak yazsaki (her seviye artışında hız 10 puan artar diye) :D :D yani ben ne bileyim onu dese bana ki 7.seviyede mesela not olarak 90 veriyor yazıyorya(slotu tamamladığınızdaki son seviye verdiği hız gemınızın mevcut hızına eklenir) dese daha açık olur diye düşünüyorum yanlış mıyım ? :D

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2016
  5. hp adminim kolay gelsin kale günü görmüştüm sanki bir yerde bulamadım çıkacakmı?yoksa rüyamı gördüm ben dün efem??
    inci tamam kaleleri fullüyorum inş :D:D:D