Kale Yardım :/

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SmileToDeaD tarafından 2 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Abiler Ben Burun Kalesinde Salma Omurgayı Seviye 1 Yaptım Ama Hızım Artmadı Niye ?

2. gemi özelleştirmeden bak 10 hız artmış olması lazım. öyle gözle görülür değil

3. GOLDPUNCH

GOLDPUNCH User

geminizin hızlı olması için bir çok seçenek vardır. İlk olarak sizin dediğiniz Salma omurga 6-6 olduğunda +70 hız verir.İkinci olarak kıç kalesinde dümen bodoslaması 6-6 olduğunda +80 hız verir. Üçüncü olarak yeni kale olan orta kalede tersane marangoz şeması kalesini 6-6 yaptığınızda 6. seviyede 1 ek yelken verir ve yelkenleriniz bermuda yelken olmalıdır her bir bermuda yelken +53 hız verir.Yeteneklerde Legba yolunda rüzgarın arkadaşı yeteneğini 6-6 yaparsanız +75 hız verir.Geminizde kristal nimeti varsa veya alınca neye yaradığını bilmiyorsanız açıklayayım kristal nimeti hızınız kaç ise ona orantılı olarak %10 arttırır gemı hızını mesela 750 hız ise +75 hız gibi.Bütün bunlarak ek olarak +49 hız veren özel bir taş vardır çeşitli özel günlerde ve şuanda satılık gemı tasarımları bölmesinde vardır. Geminin tüm hız aksesuarları tam olunca hız 1002 yi bulur.Ayrıca hız taşı ve kabak hızı malzemeleri size 10 sn boyunca extra hız veren malzemelerdir Hız taşı %30 Kabak hızıda %40 hız verir. :)

4. Son cümlede bir hata var sanırım

5. GOLDPUNCH

GOLDPUNCH User

Hangisinde hata var anlayamadım ?

6. GOLDPUNCH

GOLDPUNCH User

Onların hepsi benim uyguladığım ve şuan kullandgm şeyler :)

7. yumi

yumi User

sanırım oranlardan bahsediyor. ben %25 hız taşı %35 kabak hızı diye biliyorum. biryrerde yazıyordu yetkili birinin yazdığı oranlar bulamadım.

8. evet o oranlarda hata var ams konusunda yazıyor doğrusu :)

9. GOLDPUNCH

GOLDPUNCH User

baya geç oldu ama şuan okuyabildim ben baya eski bir oyuncuyum daha önceki hesaplamalarıma göre o şekilde aklımda kalmış şuanda forumda yapılan herhangi bir açıklamayı okumadığım için o şekilde bilgilendirdim sizi diğer herşey doğruysa onda bi sıkıntı olmaz ya sizde devede pire aramayın :p