kale slot eklenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ tarafından 13 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kalelerde 4.slot var 2 adet eklenmesi durumunda daha iyi olur boşta kalan slotları değerlendirelim

MAĞUSA.TÜRK.GÜCÜ bunu beğendi.
  2. bu tarz gemi geliştirecek fikirlere oyum hayır.

3. gemilerimiz güçlü olacakki rakiplerimizi alt edelim

4. özkantr

özkantr User

benım de oyum hayır. cunku kale gelıstırme fıyatları su anda cok yüksek zaten. önerım kale slot fıyatları burun kalesı 3 slot artarak dewam etmelı. orta kale gecınce fıyatın sıfırlanıp dewam etmesı seklındedır

5. erdiko

erdiko User

fiyları yüksek olabilir ama işimi<e yarıcak sonuçta

6. fiyatını yüksek bulan arkadaşlar geliştirmesin o zaman. bencede 4 slok acilen açılmalı fiyatı hiç önemli değil açılsın yeterki

亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ bunu beğendi.
  7. Hacivat16

Hacivat16 User

böle bir şey yapılmasını istemiyorum yapılırsa çok saçma olur

8. Bu konuda yapılması gereken bişey yok sanırım.3 slot herkes için yeterli.İç özellikleri actıktan sonra ihtiyacınıza göre kalelerde değişiklik ve oynamaya yapabiliyoruz.Savaşırken kasılırken vb durumlarda ihtiyaca göre düzenlenebiliyor.Fiyatlarda indirim elbette güzel olur ama böyle bi geliştirme cok saçma olurdu :-/

9. örnek vermek gerekirse kalelerden burun kalesi nde 4 slot var-- gülle rampası-zıhrlı gövde-salma omurga var işimize yarayan ? peki ben savaşırken gemim hızlı gidecek diye 1 slottan feda etmek zorunda kalıyorum kayık yerlerinide devreye sokmak için ve bizler için zaman kaybı tşk

KARACABEYLİ.(TR) bunu beğendi.
  10. Katılıyorum.

11. ll3aqa

ll3aqa User

Kardeşim durumu şöyle özetliyim.Daha 3.slotunu tamamlayamamış arkadaşlar için çok saçma fikir ama 4.alternatifi olan arkadaşlar için de çok gerekli ve mantıklı fikir.açıkçası benim fikrim olsun ama sonuç ne olur bilmem.istemeyenler çoğunlukta ama bunu biliyorum :)