Kale Problemı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .~~KADİR~~. tarafından 6 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm İyi Forumlar Ben 2 Gün Önce Burun Kalesindeki Gülle Rampasını 2 Level Yaptım 1 Levelken Kalede Resim Gösteriyordu Yani Gülle Rampasının Resmi Vardı 2 Level Yaptım Gülle Rampasını Ama Simdide Resmi Gözükmüyor Bu Resmin Gözükmemesi Kalenin Olmaması Anlamınamı Geliyor Yardımcı Olurmsunuz Fotoda Koyuyorum Teşekkür Ederim [​IMG]

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

her zaman sağ taraf sol taraf ile ya eşit olacak yada aynı level olacak aksi taktirde kalenizi kullanamazsınız. yani slot hep yüksek yada kullanacağınız özellikle aynı seviye olmalı

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Herhangi bir hata yok. Rampa seviye 2 ama slotunuz seviye 1 dolayısıyla kullanamazsınız. Slotunuzu 2 veya daha yüksek yaparsanız rampanızı kullanabilirsiniz.

Not: Slotunuzun seviyesi kale ile herzaman eşit olmalı yada kaleden yüksek. Aksi halde kullanılamaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.