kale öneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mayyaxd tarafından 20 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mayyaxd

mayyaxd User

merhabalar kale indirimi geldiginde barutlugu 7de7 yapayım mı deger mı yanı o ıncıyı vermeye pek aham saham bı gemım yok suan barutla 7700 vuruyorum yoksa sekranta mı yoneleyım onerılerınızı beklıyorum

2. gemindeki bütün kalerleri 0/0 oranında yaz. birde kasılma gemisimi istiyorsun , 5. seviye tamirci mrangozun varmı ,topların nasıl ,vuruş hızın kaç yaz yardımcı olayım

3. mayyaxd

mayyaxd User

rampa 7 7 barut 4 7 top yuvası 4 7 hız veren ıkı kalede 4 7( yabancı serverde oynuyorum adlarını tam bılmıyorum kusura bakma) suanlık
    kasılma gemısı ıstıyorum 5. sevıye tamırcıyı bılmıyorum ama 600 700 cıvarı tamır oluyorum
    231 top yerım var 82 60lık 80 admıral 26 vodoo kalanı dıgerlerınden
    vurus hızım 2.64 vurus 7800 barutlu normal 6400
    yetenek 33
    tesekkurler

4. barutluğu 7/7 yapmak yerine aynı kalede slot boşluğun varsa tamir yeteneğini aç kale indirimi geldiğinde. daha hızlı tamir olursun. 5. seviye tamirci marangozun yok madem. aynı kalede birde isabet oranı var onu arttır. kalan içnin varsa gemi özelleştirme bölümünden yuva satın al top yerin artsın

5. mayyaxd

mayyaxd User

sonuc olarak 7 7 de yapma baska gelıstırmelere yonel dıyorsun pekı tesekkurler boyle hareket edecegım :) yalnız acılmıs slotum yok 300+ k ıncıye acmam gerekecek

6. kale indirimini bekle ozamana kadar kasmaya devam et + %1 için verme o kadar inci.

7. mayyaxd

mayyaxd User

tesekkurler :))