kale indirimi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Serhat*Reis.! tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi günler arkadaşlar malum bir etkinliği yine arkamızda bıraktı kimimiz zarar ederken kimimizde çok kar etmiş bulunmaktayız ben şahsen kar etmiş bulunuyorum fikrim şu etkinlik sonlarında 1 gün lüğüne kale günü çıksa bizde 1-2 ay beklemek zorunda kalmasak çünkü o zamana kadar beklemekten elimizdeki incileride yavaştan harcamaya başlıyoruz bunun yerine etkinlik bittiğinde 1 günlük kale indirimi iyi olurdu en azından kastığımızı oraya yatırırdık

**avcı1**SLC bunu beğendi.
  2. haklısın çarpışma etkinliğini çıkardılar kale için kastığım incilerde oraya gidecek bir an önce çıksın indirim

3. Çarpışma etkinliği haricindeki her etkinlikten sonra kale indirimi çıkarılmalı, öneriye kesinlikle katılıyorum.

4. ben tam tersini diüşünüyorum 3 etkinlite 1 çıksa kale günü daha bazı etkinliklerde inci lazım oluyor gülle almak için onun için ?
    şimdi etkinlik bitti kaleleri yaptın elinde inci az kaldı ondan sıkıntı yaşabilirsin :)