Kale-İdeal Kombinasyon

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HASAN*efe tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HASAN*efe

HASAN*efe User

Evet,başlık zaten açıklıyor soruyuda ben tekrar yazayım
    kalelerde en ideal kombınasyon nedir yani burun kalesinde şöyle,orta kalede şöyle vudu ve kıç kalesinde de şöyle olması gerekir şeklinde bir öneride bulunablirmisiniz teşekkür ediyorum yardım edecekler için şimdiden.

2. rampayla başladın fulledin.
    eskiden seksanta geçilirdi, şimdi hız olmadan olmuyor, bodoslama yapılır.
    sırada seksant ve barutluk var ama birisini full yapayım diğerine geçeyim diye düşünme ikisini bir arada ilk başları daha ucuza götürebilirsin. savaşta ayrıcalık istiyorsun vuruştan çok zırh lazım diyorsan seksant barutluk yerine sekstant zırhlı gövde de yapabilirsin
    altıncı sırada top yerleri var bu arada vudu kalesinde vudu serabı yaparsın.
    ön kalede 3. yere salma omurga ve dp den salma omurga yapılır.
    orta kalede 3. yere tamir ve kritikten adamlar 2 sini de yapmış kullanıyorlar ikisini de :)
    arka kalede eskiden yer boş olduğu için gözcü koyarlardı, şimdi orada roket ustası kullanılıyor.
    vudu kalesinde 2. kale olarak vudu demeti yapılır son kalede de isteğe bağlı olarak tamamen senin oyun stiline göre fazla tılsım basma veya hızlı tılsım basma

HASAN*efe bunu beğendi.
  3. HASAN*efe

HASAN*efe User

teşekkür ediyorum yani
    burun kalesinde=zırhlı gövde,güçlendirilmiş gövde ve rampa(gövde yerine salmada olabilir) (hangisi daha iyi)
    Orta kalede=kritik,sekstant,barutluk
    kıç kalesi=bodoslama,top yeri,roketçi
    Vudu tılsımı=serab,demet,güçlendirilmiş mücevher

Bir eklenti veya çıkarmak düzeltmek istediğiniz bir yer varmı gemini kaleleri nerdeyse fulle yakın yalnızca nasıl dizeceğimi bilmiyorum yoksa gerekli olanlar açık söylediklerim hepsi 6/6

4. orta kalede kritik yerine alet deposu yapmanı öneririm çünkü %30 tamir hızı veriyor ve bu yetenekle savaşta battıktan çok kısa bir sürede canını fulleyip geri savaşa gidebilirsin. %6 kritik şansı olsa nolur olmasa nolur pek bi farkettirmez o vuruşlarını. O açığıda petlerden %5 kritik yemi koyarak kapatabilirsin.

HASAN*efe bunu beğendi.

5. dp yi boşver salma omurga aç, oynamayı biliyorsan o 30bin dp açığı hızınla kapatırsın zaten ki her zaman canın full de olmuyor :)

batınca tamiri takarsın tamir olduktan sonra kritiği takarsın. ayrıca pet olarak hasar önleme kullanman çok daha mantıklı.

6. yani tek başına takılırken npc keserken felan kritik kalsın ama alyans savaşı vs olur tamiri çıkarma bile :)

HASAN*efe bunu beğendi.
  7. HASAN*efe

HASAN*efe User

teşşekür ettim,öneriniz ve yardımız için :)

8. HASAN*efe

HASAN*efe User

Teşekkür ettim öneriniz için hpotter ve sizin dedikleriniz aynı olduğundan bunu mantıksal açıdan uygulamak daha doğru olur :)

***_007JBond_*** bunu beğendi.
  9. önemli değil, iyi oyunlar :D