Kale Günü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve atlas42 tarafından 28 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şahsen artık oyuk güllenin altınlık olarak son gülle olmasına karşıyım patlayan gülle ayarında altınlık gülle çıkmalı ama sıkarken elit puan vermemeli. Oyunda zaten oyuğun bir değeri kalmamış durumda artık altınlık gülle yapılsın yeni başlayan arkadaşlar için 60-70 hasarlı emin olun biz gene elit atacağız sonuçta çoğu yere havai atıyoruz 75 hasar + full vudu 4 bile koysak ( balyoz 4 ve tahrip koyuyoruz çoğu zaman ) 75 + 56 hasardan = 131 hasar + 5,6 k da zehir vuruşu vuruyor.

2. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Patlayan ayarında olması biraz zor gibi ama şu son çıkan Kalelere bi Slot eklenip 1 seviye +2 hasar 2 seviye +4 hasar 3 seviye + 6 hasar 4 seviye +8 hasar 5 seviye +10 hasar 6 seviye +%10 kritik ihtimal yada hasar 7 seviyede amiral lerde 2× EP TP olabilir full olan biri 309 topla 3000 fazla vurur değilmi hesap hatası yapmamışsam

3. Hocam hiç fena değil fikrin :)

4. oldu cnm başka isteğin sana içi dolu gemide verelim :)

5. benim gemimin içi yeterince dolu yeni başlayanların da söz hakkı olsun diyorum istediğin zaman vs ye gelebilirsin
    ҡąɱï̇ҡąẕε♠ℓινєяρσσℓ

6. Sana Mega Server yetmiyor heralde dar geldi :) biraz emek versinler bizde emek verdik

7. inciyle geminin yapabilecekleri sayılır kardeşim kale yapacak yetenek yapacak top olarak amiral ve 5. seviye 30luk yapacak bunları yapıp karşıma gelse benden 50 bin düşük vuracak zaten bare bunları kolay yapsınlar geri kalan taştır vudusu balyozudur zaten inciyle olan şeyler değil

8. Evet sonrada kale gününün yolunu gözleyelim 3 ay güzel fikir

9. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Fikir benim fikrim olduğu için değil gerçekten bi çok oyuncunun işine yarayacak bir fikir diye düşünüyorum yetkili arkadaşlar sizde notlarınızın arasına alında bi zahmet iletin yada taktik verin nasıl isteğimizi nasıl icraate döktürebiliriz :)

10. y_k_e

y_k_e User

Kaleye harcanan inciler geri iade edilsin ama kalede kullanılabilsin sadece. Aynı yetenek sıfırlamadaki sistem gibi olsun.
    Sıfırlama ücretide 10.000 inci yapılsın.
    Nasıl olur sizce?

11. Millet kaleyi fulliyeli asırlar oldu

12. bence önerin gereksiz sadece böle bi öneri küçük gemilerin önüne engel oluşturur büyük gemiler fuller zaten

13. y_k_e

y_k_e User

Ben hep yanlış slotları açtım. Şimdi işe yarar slotlar çok pahalı oldu. Niye zarar olsun küçük gemiye?

14. ben konuyu yanlış anlamışım kusura bakmayın. sorunuza gelirsek dediğiniz yöntem ile ilgili bir fikrim yok iyimi kötümü bilmiyorum sonuçta tüm slotlar bir şekilde işimize yarıyor keşke ilk önce hangi slotları açmanız gerektiğini konu açıp sorsaydınız

15. bence geri sıfırlama olabilir yeteneklerdeki gibi inci indirimide olabilir bi slot acacaz 400 500 bin inci istiyo ondan sonra 1 slot 25 bin yetenek 30 bin mesela bunu 7.7 yapana kadar hayatımız kayıyor oyundanda hiç bişey anlayamıyoz bence cok güçlü olanlar için sıkıntı yok zaten inci kasabiliyolar kasamasada parayı bastırıp gerek neyse yapıyolar onlar için sıkıntı yok para bende huzur bende kafasındalar ama yöneticiler bilmiyoki böle bi oyunum temeli altan başlar bir oyunun temelini nakadar salam tutarsa okadar da geliri yüksek olur bence iyi fikir yanlışlıkla yapılan slotları düzeltme gibi bi secenek olabilir mantıklı

16. Yetenek kale aynı olmamalı korsan yaptığı hatanın bedelini ödesin :)

17. y_k_e

y_k_e User

Tüm slotlar işe yarıyor ama hepsini fulleyecek inci yok herkeste. Bu yüzden yetenekteki sistem gibi yapılsa iyi olur.

18. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Tamam bu fikrim tutmadı sanırım ama illaki yenilik şart bu sebepten yeni bir mürettebat olabilir sadece mini haritalar bonus haritalarda kullanılabilen top yada darbe arttırıcı

19. Yahu bence oyuk gülle özele girince otomatik fazla vursun dışarda gene aynı olsun en azından özel vurma istegmiz olur belki biraz oyundan zevk alırız adam bota atıyor oh vur babam vur bizde 7 8 saat yengeç vuralım 25 ışınlanma ne ka güzel ne ka güzel

20. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Yine yeni yeniden

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.