Kale günü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TORNADO(T.C) tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba adminim
    Tam günü hakkında bilgimiz yok diyebilirsiniz ama en azından yaklaşık olarak ne zaman çıkar fikriniz var mıdır

2. Son çıkmasından 2 ay ya da 3 ay sonrası zaman aralığında olur diye tahmin ediyorum :) birde son ne zaman çıkmıştı onu hatırlamıyorum onu da bir hatırlatırsanız :)

3. Rahat 2 ay olmuştur diye düşünüyorum. Bencede artık çıkması lazim inciler birikti baya

4. 80merkez

80merkez User

5 şubatta çıkmıştı en son.. şunu ayda bir yapsalar ne var sanki.

5. Kale günü 5 Şubat lokal server saati ile 12:00'dan itibaren aktif olacaktır ve 10 Şubat lokal server saati ile 12:00'da sona erecektir.

Evet en son bu zamanda çıkmış bu etkinlikten sonra da koysalar iyi oldu herkesde inci birikti zaten talepler çok olur diye düşünüyorum

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

umarız yakın zaman da tekrardan çıkar tam olarak bilgi yok forumu takipte kalın bilgi geldiğinde duyuru yapılıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.