kale günü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve COИSŤΛИŤĨИΣ tarafından 1 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. forum adminlerinden ricam konu biraz acık kalabilir mi

arkadaşlar tr3 serverinde oynuyorum kime sorduysam kale günü uzun zaman dır gelmedi dediler
    fakat
    https://board-tr.seafight.com/threads/kale-guenue.54936/

kale gününün geldiğini söylüyor
    tr3 den kale günü geldiğini bilen varsa yardım edebilir mi geldimi gelmedimi çünkü ben hergün bakıyordum hiç indirimli kale slotu görmedim
    hatta ana sayfada kale indirimi afişi bile gelmedi

lütfen yardım TR3

2. yumi

yumi User

gelmedi. admin yanlış hatırlıyor. sadece top geliştirme çıktı. onunda duyurusu yapıldı.
    hatta bende mi bilmiyorum ama banner 2-3 gün sonra aktif oldu. sadece banner geliştirme zamanında aktifti.

3. Aynen katılıyorum :) Ocak ayına ertelerlerse çok geç olur bize böyle bir bilgi gelmedi

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  4. yaklaşık 3 ay dır kale günü çıkmadı herkes kale gününü beklior ben anlamıyorum incimizi harcamak istiyoruz ama şu indirimi bi çıkarmadılar

5. kime sorsam kale günü gelmedi dedi zaten
    forumda ilk yazdığımda geldi denince şaşırdım çünkü ben hergün bakıyorum hiç bir zaman gelmedi kale günü
    enson kurban bayramında gelmişti sanırım
    oda zaten çoook uzunn zaman oldu

∂єяєвєуι-[C¤] bunu beğendi.
  6. kale günü gelmedi 3 aydır bende bekliyom. kim geldi derse karşısında beni bulur...:)

COИSŤΛИŤĨИΣ bunu beğendi.
  7. büyükpatron kale günü ne zaman gelir 3 aydır bekliyorum yetkili yerlere iletirseniz sevinirim

8. 3 ay içinde mutlaka çıktı siz kaçırmışsınız :)

9. kale günü 3 ayı geçki,n süredir çıkmadı

10. kale günü 3 ayı geçki,n süredir çıkmadı

11. çıktı arkadaşlar bir ara çıktı ama forumda duyurusu yapılmadığı için bazıları kaçırmıştı. ben hatırlıyorum

12. evet 2 hafta önce çıkmış. forumda duyurusu niye yapılmadı seafight kale günü çıkacağı günü bizden saklamış heralde :):)

13. 2 hafta önce felan kale günü çıkmadı arkadaşlar
    deil iki hafta 2 ay dır hatta kurban bayramından beridir hiç bir zaman kalelerde slot indirimini görmedim ben
    hergün bakıyorum aynı şekilde indirimsiz

яoтαsız bunu beğendi.
  14. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

yumi arkadaş doğru hatırlamaktadır.

яoтαsız bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.