Kale Günü ve geliştirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ÆKıZıLKoRsAnÆ- tarafından 31 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kale günü ne zaman çıkar yada çıkabilir belirli günleri olmadığını biliyorum ama tahminlerinizi almak istedim bir de sizlerden yardım almak istediğim bir konu var toplarım full bu etkinlikte 1.700.000 inci kastım çok güzel etkinlikti ve neredeyse hepsini kalelerime harcamak istiyorum
    orta kalede 1slotum açık barutluğu actım
    burun kalesinde 2 slotum açık birini sabit olarak ramba (7) icin kullanıyorum diğer slotu zırhlı gövdeyle(4) salma omurgayla(5) karışık kullanıyorum zor oluyor ama idara ediyorum :)
    silah güvertesinden açık slotum yok
    vudu kalesinden vudu serabı(3) ve salınan güçleri(3) açtım
    kıç kalesinden bodoslama(3) ve top yerlerini(6) açtım
    hem savaşmak için hemde etkinliklerde etkili şekilde geliştirmek istiyorum kaleleri mi cevaplarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim iyi oyunlar.:) ve En son olarak kale gününde kaleleri mi açmak daha karlı olacağı için yakın zamanlarda çıkacak kale gününü sabırsızlıkla bekliyorum.
    ortalama hızım 700 anlattığım gibi salma omurgayı kullanırsam 760 küsür hızım oluyor ve çok yavaş benim için biraz hızıda arttırmam lazım galiba

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Öncelikle kale gününün ne zaman çıkacağını önceden bilemeyiz. Duyuruları takip etmeniz gerekmektedir.

Kaleleriniz için ise geminizin şuan ki seviyesine göre önemli olan tavsiyelerim ; orta kaleden barutluk ve monte edilmiş seksant burun kalesinden zırhlı gövde ve salma omurga kıç kalesinden dümen bodoslama silah yerleri silah güvertesinden ise tersane marangozu şeması vudu kalesinden vudu serabı. Tabi ki söylediğiniz inci miktarı ile bu saydıklarımın hepsini tamamlayamazsınız ama ilerleyen zamanlarda bu söylediğim kalelerin üstüne koya koya geminizi iyi bir seviyeye getirebilirsiniz.

İyi Oyunlar.

karabey37 bunu beğendi.
  3. jefeRED*

jefeRED* User

4. atlas42

atlas42 User

Hazır konu açılmışken hiç kalesi olmayanların kaleleri hangi önem sırasına göre açmalarını önerirsiniz?

5. ZooM

ZooM User

Oncelik rampa olsun 7.7 yapin sonrasinda sexsant gelistirin yani barutunuz kapalida olsa sexant toplarinizi guclendirir.. sonrasin top deposu 10 top fazlalik yer acin sonrasindada barutlugu guclendirin.. bundan sonrakiler ise geminin alicagi hasari azaltmaya yonelik olsun.. burun kalesinde zirhli govdeyi ve vudu kalesinde ise vudu serabini acarak alicagini hasari azalticaksiniz son olarak gemi hizini arttirin.. bundan sonraki kaleler ise tabiri caizse fantezi kalesi diyebiliriz vudu tilsimlari havai fisek cephanesinin zaman icindeki hasar yukseltmesi zipkinlar roket ustasi vs vs gibi siralamalari kendi stratejinize gore degisim yapabilirsiniz nacizhane ön görüm budur.

Son düzenlenen: 1 Nisan 2017
  6. ZooM

ZooM User

Topcastlede sexsanti aktif edin.. forecastlede ise zirhli govdeyi aktif edin ana hedefe ulasmis olucaksiniz..

7. atlas42

atlas42 User

Anladığım kadarıyla rampa-sekstant-top yerleri-barutluk-zırh-serap-bodoslama-omurga... sırasını takip ediyor. Peki hepsini sırasıyla 7/7 yaparak mı ilerleyeyim acaba?

8. ZooM

ZooM User

Doğru anlamissiniz.. simdi 7.7 yapma konusuna gelince orasi biraz karisik gibi :)) sadece bir kaleyi 7.7 yapmak icin ( toplam demiyorum ) sadece 6.6dayken 7.7ye cikarmak icin ortalama 250 bin ile 300 bin arasi inci gidiyor.. fakat derseniz ki 6.6 idare eder 300 bini 7lemek icin degilde 0 bir kaleyi aktif edip en kotu ihtimal ile onu 2.2 yada 3.3 yaparim mantigiylada ilerliyebilirsiniz.. burda secim sizin , yeni gelisim saglayan birisiyseniz eger 7.7 lemeyi en sona birakin derim. Azda olsa 2.2 3.3 un faydasini gorursunuz.

9. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Bana sorarsanız önce rampa, sonra top yeri ve seksant yapmanız vuruş açısından iyi olucaktır. Sonra ise ihtyacınıza göre salma omurga,bodoslama ve fazla yelken yeteneklerini açabilirsiniz. Silah kalesi ve vudu kalesinde ise özelliklerine bakarak geminizin özelliklerine göre geliştirebilirsiniz. Örnek verecek olursak sürekli vudu kıyameti güllesi atan bir oyuncuysanız vudu kalesinde salınan güçleri açabilirsiniz ama vudu gülleniz yoksa bu kalenin size bir etkisi olmayacaktır.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Nisan 2017
  10. jefeRED*

jefeRED* User

ben genelde etkinliklerde ışıkta bonus haritalarda falan kasan birisiyim buna göre bu kalelerden hangisini artırmam lazım bide sektantın özelliği topların isabet olasılığını artırıyor fakat benim %100ün üstünde olduğu için sektantı yükseltsemde NPC lere etki etmiyecek ben savaşan birisi değilim sadece kasıyorum kalelere neyle devam etmeliyim ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.