Kale Günleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve reswani02 tarafından 21 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. reswani02

reswani02 User

Kale günleri ne sıklıkta yapılmaktadır acaba?

2. Selam,

''Kale Günleri''nin net bir tarihi yoktur . Genel olarak her ay ''Kale Günleri'' indirimi oyuna eklenmektedir. Forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar.

reswani02 bunu beğendi.
  3. DELGADO*

DELGADO* User

Kale gününde yüzde 25 indirim varken vip ve indirim paketi (1 günlük hepsinden olan) satın alsam kalelerde toplam yüzde 55 indirim olur mu? Olursa bu slotlara yansır mı yoksa satın aldıktan sonra mı indirim uygulanıyor? Kalelerde geçerli oluyor mu bu indirim paketi?
    Ya da bu vip ve indirim paketi sadece pazar dan alınan öğelere mi geçerli her hangi bir yerden aldığımız elit öğeler de de geçerlimidir?

4. mamı_55

mamı_55 User

Yok onlar etki etmiyor. Sadece %25 kale indiriminden faydalanırsınız. İndirim dediğiniz gibi sadece pazardan alınanlara etki ediyor diye biliyorum. Belki korsanlara da etki eder bakmak lazım :)

5. DELGADO*

DELGADO* User

Ozaman hiç bir işe yaramıyor bu indirim :D pazardan pek fazla alınacak şeyde olmuyor bence.
    Teşekkürler cevap için. :)

6. Merhaba ,

Oyunda bulunan ''Kale Günleri'' etkinliğinde şuan için sadece %25 indirim uygulanmaktadır . Pazar indirimi ve VİP bunlara ekstra indirim uygulamıyor malesef ''pazar yeri'' ve ''kaleler'' birbirinden tamamen bağımsızdır . Adı üstünde Pazar indirimi :) sadece pazardaki malzemelere ekstra indirim uygulamaktadır .

İyi oyunlar.

7. Selamın Aleyküm Kolay gelsin.

Kale günü ne zaman aktif olucak belirli bir tarih varmı ?

8. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Malesef ne zaman aktif olacağını bilemeyiz. Duyurusu geldiğinde forumda duyurulacaktır, lütfen forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar

MsStark bunu beğendi.
  9. kale günü ne zaman gelicek onun hakinda bilgi verirseniz sevinirim admin

10. Selam,

Öncelikle başlığınızı sorduğunuz içeriğe uygun olarak düzeltmek durumunda kaldım. Başlıklar önemli.
    Konuya gelirsek bu soru sürekli gelmekte fakat kale günleri, kristal günleri ne zaman çıkacak tarzında bilgileri resmi açıklama gelmeden veremiyoruz. Resmi açıklamayı beklemeniz gerekmekte.

Bu arada başlığınız karşılıksız kalmasın aleyküm selam :)

İyi Oyunlar.

11. eyw admin bey sagolsın

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  12. Kale günü için kesin bir tarih varmıdır efendim.

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Geleceği görme yeteneğimiz olmadığına göre duyurusu gelmeden bir tarih vermemiz mümkün değil.

İyi oyunlar..

14. Huabtais

Huabtais User

Kale günleri yaklaşık 1 ayda bir çıkıyor biliyorum fakat son kale günü ne zamandı bulamadım yardımcı olur musunuz

15. kale indirimi varmı yakında?

16. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Duyurusu gelmeden bir tarih vermemiz mümkün değil.

İyi oyunlar..

17. Kale günü gelsede inci harcasak xd Ne zaman gelicek ya .d

18. kale günü gelsin artık lütfen. İnciler rahatsız ediyor:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.