Kale geliştirmeleri ve slot geliştirmeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kental tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kental

kental User

Merhabalar. Açık olan slota ilk kale özelliğimi aldım. Şimdi o özelliği geliştirdiğimizde de aktif oluyor mu? Yoksa önce kale slotunun geliştirilip sonra özelliği mi geliştirebiliyoruz.

Kale sisteminde yeni olduğumdan mümkünse detaylı bir açıklama çok işime yarar doğrusu.

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

geminize kale yapmak isterseniz oncelikle slotu acip ondan sonra ogeyi yapmaniz gerekir bunlari yaptiktan sonra geminize aktif hale getirebilirsiniz.

3. kental

kental User

Konuyu açtığıjız için teşekkürler.

Soruma gelirsek ;
    Şu anda 1/6 kale slotum var. Henüz aldığım 1. seviye özelliği aktifleştirdim.
    Şimdi kale slotunu 2/6 yaptıktan sonra mı özelliği 2. seviye yapacağım? Yoksa direk özelliği 2.seviye yapabilir miyim?

Kale slotunun 1/6 veya 2/6 olamsı neyi ifade ediyor? Bu sorularımı cevaplandırırsanız başka sorum kalmayacak. Teşekkürler.

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

egerki slotu 2 seviye yaparsaniz ogeyi aktiflestirebilirsiniz ama ogeyi 2 seviye yaparsaniz aktiflestirmezsiniz kalelerde ilk olarak once slotu yapmak sizin icin daha iyi olacaktir.

5. kental

kental User

Tamam şimdi anladım. Teşekkürler. Konu kilitlenebilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.