Kafatası Etkinliği Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve göktürk tarafından 8 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. göktürk

göktürk User

Selam oyunda hatamı var adam bana sıkıyor sadece buz güllesi atıyor her dotta benden crystal skulls gitmekte. Biz ele geçiriyoruz altın ele geçiriyoruz ancak bizden gene bu item eksiliyor. batıyoruz gene aynı.

2. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

bende yazdım forma yakında bu özelliği geri çekerler, çünki yapamadılar, sorun herkeste var, acaba rakibe gidiyormu çok merak ediyorum.

3. Porstmouth

Porstmouth User

aynen bende de öyle az önce adamın biriyle belki 10 kez savastık geminin yelkeni bile düsmedi elede gecirmedim adamı ama 300 tane kafatası gitti

4. Jeckpot

Jeckpot User

Şimdi belli ki kimse anlamamış zaten adam akıllı anlatmadılar etkinliği saolsunlar. Ben de birkaç deneme sonrası öğrendim. Savaştığın ve veya sana sıkan kişinin kafatası 600 den azsa sen ona sıksan bile sana kafatası gelmez. senin sıktığın kişi de ki kafatası 600 den fazlaysa ancak oyle yagmalayabilirsin. Ancak şöyle bir durum var ki eğer sen deki kafatası onun kinden fazlaysa o senden her sıkışta senin ondan aldıgından daha çok kafatası alır. 600 den az kafatası varsa sıktığın kişi de onu yagmalayamazsın.

Son düzenlenen: 8 Kasım 2018
  5. Jeckpot

Jeckpot User

Olay ele geçirme değil beyler her sıkışda kafatası alıyorsunuz. Eğer rakibinizin kafatası sayısı 600 den fazlaysa tabi. O yüzden kafatası kasmak istiyorsanız savastan uzak durun skull kesin...

6. Selam,

Kristal Kafatasları çok değerli ve her korsanın aç gözlü elleri üzerinde. Bu nedenle, diğer oyuncuların Kristal Kafataslarını çalmak etkinlik boyunca mümkündür.

Bununla birlikte, her oyuncu 600'den fazla kafatasını korunaklı biriktiremez. Bu miktarı aşan kafatasları diğer oyuncular tarafından yağmalanabilir. Diğer oyunculardan çalınabilecek kafatası miktarı geminin yanında kafatası simgesiyle gösterilir.

Kafatası ikonuna sahip oyuncu bir oyuncu tarafından saldırıya uğradığında, Yağmalanacak kişinin HP'si belirli bir miktara indirildiğinda kalkanı kalktığı anda kristal kafatasları çalınabilir. Vudu kalkanı azaldığında ilk kristal kafatasları yağmalanacak ve HP'si azaldığında da daha fazla kafatası yağmalanacak. Kaç tane kristla kafatası transfer edileceği her iki oyuncununda stoğuna bağlıdır.

Kırmızı yazılı yerler anlamadım dediğiniz yeri anlamanız için. @ArmageddoN'un adam akıllı açıklama yapmadı dediğiniz paylaşım. Sizin söyledğinizden ne farkı var buna forum kullanıcıları karar versin.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.