Kafatası Etkinliği Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve HaLaskar_TR tarafından 7 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda olmadıgım halde gemimde 349 kafatası vardı ama şu seyir defterine gelmiş

2018-11-07 20:02:12
    0 x labels_Currency_SEACOINS aldın. Sebep: Etkinlik çarkçısı.

ve kafatasım 0

2. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

ele geçirince gelmiyor, hatta bizden gidiyor, kendi oyun arkadaşımla denedim benden gitti ona eklenmedi bunu açıklarmısınız

3. memo71

memo71 User

merhaba sayın forum yetkilileri,

konu açıp kirlilik yaratmak istemediğimden burada yazmak istedim.

Kafatası etkinliğiyle alakalı tam açıklama olmadığını düşünüyorum. Ayrıca "Kafatası ikonuna sahip oyuncu bir oyuncu tarafından saldırıya uğradığında, Yağmalanacak kişinin HP'si belirli bir miktara indirildiğinda kalkanı kalktığı anda kristal kafatasları çalınabilir. Vudu kalkanı azaldığında ilk kristal kafatasları yağmalanacak ve HP'si azaldığında da daha fazla kafatası yağmalanacak. Kaç tane kristla kafatası transfer edileceği her iki oyuncununda stoğuna bağlıdır." bu açıklamaya göre yapılan işlemden sonuç alamadım.
    Diğer türlü Kafatası Filo NPC lerine haritada rastlamadım belirli bir harita kısıtlaması var mı cıkma saatleri nedir vs. konuyla alakalı geniş kapsamlı bilgi verebilirseniz çok iyi büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

İyi forumlar.

4. 2 kafataslı da 3 kafataslı oyuncu da ele geçirdim ve batırdım bana bir şey gelmedi :( nasıl alıyor millet bunları ya

5. yumi

yumi User

Kalkanın kalktığı an ne demek? kalkan nedir? nasıl çalımabilir ? ne yapmamaız gerekiyor? biraz açıklayıcı olurmusunuz?

6. 2018-11-07 21:25:39
    0 x labels_Currency_SEACOINS aldın. Sebep: Etkinlik çarkçısı.
    bu ne benim tüm kristal kafataları gitmiş.

7. mesela etkinlik karaborsasını bilmediğiim için kasma gereği duymuyom çünkü neyle karşılacağımı bilmiyom.ama eğer şimdi karaborsası açılırsa ödüller bağlı olarak daha çok kasmak uğraşacam.bence kristal kafalar karaborsası bi an önce açılmalı.oyuncu heyecanın korumak için

8. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

Aslı şu,
    ele geçir ikonu çıkınca ele geçir, fakat oyunda sorun var, supporta da yazdım cevap gelmedi. Dün okadar kişi ele geçirdim hep benden gitti gelen bir şey yok, işin garip yanı ele geçirdiğim anda benden kaybolan kafatasıları rakibe de gitmemiş, enteresan bir durum.

9. Selam,

Kristal Kafatasları çok değerli ve her korsanın aç gözlü elleri üzerinde. Bu nedenle, diğer oyuncuların Kristal Kafataslarını çalmak etkinlik boyunca mümkündür.

Bununla birlikte, her oyuncu 600'den fazla kafatasını korunaklı biriktiremez. Bu miktarı aşan kafatasları diğer oyuncular tarafından yağmalanabilir. Diğer oyunculardan çalınabilecek kafatası miktarı geminin yanında kafatası simgesiyle gösterilir.

Kafatası ikonuna sahip oyuncu bir oyuncu tarafından saldırıya uğradığında, Yağmalanacak kişinin HP'si belirli bir miktara indirildiğinda kalkanı kalktığı anda kristal kafatasları çalınabilir. Vudu kalkanı azaldığında ilk kristal kafatasları yağmalanacak ve HP'si azaldığında da daha fazla kafatası yağmalanacak. Kaç tane kristla kafatası transfer edileceği her iki oyuncununda stoğuna bağlıdır.

Açıklamayı tam okumamışsınız sanırım. Yağmalamak diyince herkesin aklı ele geçirmeye gidiyor:)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.