Kafa Tası ve Ele Geçirme Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Porstmouth tarafından 8 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Porstmouth

Porstmouth User

Sayın oyundan anlamayan programcılar yeni getirmek istediginiz sistem bir işe yaramaz.
    Benim gemimde 1000 kafatası varsa ve 10 kere battıgımda bütün kafataslarımı kaybedeceksem ben neden kafatası kasayım ?
    10 kere batmayan gemide yoktur.
    Aynı şey altın için de gecerli.
    Ben gemimdeki bütün altınları tek bir ele gecirme denemesinde kaybedeceksem ne anlamı var altın kasmanın,kafatası kasmanın ?
    Bu işi bilmiyorsunuz.
    Oyuncuların görüşlerini dikkate almıyorsunuz.
    Siz yarın öbür gün gemideki incileri falan da ele gecirilebilir sisteme sokarsınız.
    Bu oyuncu milleti anca o zaman farkına varır sizin ne yapmak istediginizin.
    Ele geçirme sistemini bastan asagı degistirmeniz lazım.
    Bu oyunun en basında yüzde 10 luk bir ele gecirme payı vardı tekrar o dönem kurallarına gecmeniz bence daha mantıklı ve saglıklı olacaktır.

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  2. Bence altın hariç kasılan hiçbir şey diğer gemiler tarafından yağmalanmaması lazım.Yoksa yakında herşey yağmalanmaya başlarsa o zaman gemiye girmeye gerek yok neden derseniz parayla git balyoz al başka bir gemi gelsin batırsın balyoz gitsin oyun bu tarafa doğru gider:)))