kafa karıştı yine:)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_messi tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kral_messi

kral_messi User

Ya arkadaşlar 233bin inci yaptım iki günde 988de kristal oldu.42 yetenek için 312 kristal gerekli.350k kadar buz Güllesi var hâlâ. Yani inci kasabilirim yine .ben bunla kale yapacaktım normalde ancak karaborsada amiral çıkacak .benim 141 amiral topum var gemide.simdi bekleyip tüm inciyi amiral mi yapayım o zamana kadar.ya da siz karlı bi yol söyleyin hata yapmak istemiyorum.birde indirim paketim mevcut.

2. 100 kristal = 1 amiral = 100x300 = 30.000 inci = 1 amiral amiralin inci fiyatı = 10.000 inci yani hayır.
    git inci kas kaleni yap illaki gelecek amiral bu kadar önemli değil alacaksan git 30luk al etkinliklerin hepsinde elit sıkıyoruz zaten :)

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

Yetenege verme bence boşuna 37 yetenk sana şimdilik yeter die düşünüyorum kalelere geince kale gununu bekle:) amiral topunu ise ne kadar kristal olacagına baglı 40 kristalden fazla olursa alma hiç bekle elinde sonunda çıkıcak sonuçta

££pRENSEs63££ ve ares bunu beğendi.
  4. yalnız arkadaş 41 yetenek sanırsam 42 için 312 lazım diyor dikkatli okursan ve şuan 4 eksiği var demek tabi menzil onun için önemliyse ama güvertelerin full değilse onları fulle ben 7ye baslıyorum simdi

5. *Sempatis*

*Sempatis* User

37 yetenkte menzil npc barut vs. açılıyor zaten 41 yetenk oldugunu farkettim fakat gemisi fazla iyi degilse daha fazla yetenk yapmasının pek bir anlamı yok bu yuzden böyle yazdım :)

££pRENSEs63££ ve .WaRLoCK61. bunu beğendi.
  6. dostum bu etkinlik boyunca kristal kas derim günde 1000 kristal kassan 10 günde 10 bin kristal eder onunla da hem yetenek hem güverte yaparsın. Amiral topu en kötü ayda bir çıkıyor indiriminde varsa vplikte vardır sende amiral topunun tanesi 7 bin inciden daha sonra da alırsın. Ama bu kadar karlı etkinliği her ay bulamazsın yılda 1 bilemedin 2 :)

7. barut acılıyor ama ogoun yumrugu cok önemli :) menzil açmayıp onu açabilir her neyse.

Şimdi kardeşim yapacağın şu ortalama 70bin vuruyorum ben bir sleipnerı tek başıma 1 milyon can başına ada haritasında olmadan 3000 buz ile indiriyorum canını toplam 18bin buz çek 20-25bin buz vuruşuna göre tabi git tek jörm bul vur 5 milyon canını ki garantiye al sonra bırak jörmler kaybolmuyor zaten peşinde dolan biri sıkana kadar biri sıkarsa sende sıkmaya devam et güzelinden bi 100 kristal alırsın sonrada tek başına bi sleipner kessen en kötü 15bin inci alıyorsun öylede gülle paran olur en fazla zararın 1000 2000 inci hadi diyelim 5bin inci olur ama kristale değer eğer zararı kapatmak istersende jörme sıkmadan sonra sleipnerı kes bir sonraki inci paran çıkar özgürlükte ise zaten cogu kisi ilgilenmiyor npcyle eğer önceden başlangıç kiti olarak top paketi çektiysen ordan gelen fişekler duruyorsa şanslıysın ama değilse bile bu etkinlikte kastığın incileri buza basma bırak bu etkinliği git fişeğe bas zaten npcnin canı 150 milyon git vur iyisinden hem incini hem kristalini kas fulle gemini daha ne diyim..
    Geceleyinde git enkaz vur sabaha kadar top eksiğin varsa fullersin böylece her türlü yararlanırsın canım kardeşim :)
    Ama şuanki etkinlikte güvertelere ver yeteneği özgürlükte yaparsın rahatlıkla.

8. kral_messi

kral_messi User

640 bin havai var gemide.42 yetenek yaptım gemiyi.buz Güllesi çekip çekmeme konusunda kararsız kaldım. 386 binde inci var şuan. Ne yapayım buz Güllesi çekeyim mi inci ile?

9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

buz kütlesi kesip nasıl topları fulleyebiliyor ki?buz kütlelerinden top mu çıkıyor?

10. *Sempatis*

*Sempatis* User

Evet çıkıyor:)

11. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ciddi mi diyorsun?çıkıyorsa %kaç şansla çıkıyor?ve hangi top türü çıkıyor?

12. şuankinden cıkmıyor ancak özgürlükle gelicek olan zıpkınla kesilen enkazlardan cıkıyor birçok item var 15 20 çeşit ama bi gecede fullersin :)

13. OutLaw_07

OutLaw_07 User

hmm tamam etkinligin ayrintilarini okudum da her haritada nerdeyse 2 shipwreck cikiyormus :D bende su an 134 elit top var,bir gecede fullenir mi geri kalan?

14. Evet fullenir o etkinlikle daha önce karşılaşmıştım arkadaşlarda geçen sene öyle fullemiş :) İlk defa zıpkınla kesilen bişeyden top çıkıyor yani düşün :)

15. OutLaw_07

OutLaw_07 User

aynen ben ilk duyduğumda inanamadım :)

16. kral_messi

kral_messi User

Amiral top çıktığı oluyor mu?186 amiral top yaptım yarın inci kasıp amiral topu 200 yapsam :)

17. OutLaw_07

OutLaw_07 User

10 u geçik top çıktı ama hiç amiral yok :)