kademeli top gelişimi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 6 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kademelı top gelısımı olmalı mı?

1. ewet

69,8%
  2. hayır

30,2%
  1. özkantr

özkantr User

amıral topu 30 luga donusturuluyor. 5. sw 30luk ıncı karsılıgı 6snde bır atan topa. yıne ıncı karsılıgında 6snde sıkan top vudu topuna vudu topu da yıldıırm cekıcı topuna donusebılmelı.
    fıkırlerınızı beklıyorum

яoтαsız bunu beğendi.
  2. bir sürü top çıkardılar kafam almıyo artık :D eskiden ne güzel 25 27 lik ohh ne güzel şindi vudu topun ne işe yardığını bilmiyorum :D:D

3. Bencede aynen geliştirelim sadece kaç çeşit top var anlamadım hem herşey paraynan da olmazki dediğimiz gibi geliştikçe saniye ksalsın artık inciynenmi olur kristallemi bilmem artık siz düşün sadece şu top işine bi çözüm bulalım derim ancak imkansız derler hayırlısı olsun...

4. Çeşitli çeşitli toplar çıktı bence 25 lik topları zayıf üyelikler için makul bir miktar ile altın ile satılmalı.

5. özkantr

özkantr User

destek arkadaslar :)

6. özkantr

özkantr User

bu sayede seafıght oyuncusunu kazanacak. hem ıncı satacak sonrasında da vudu tamırcısı satacak onlar da kazanacak bız de gelısecegız kazanacagız :)

7. baycaglar

baycaglar User

aynen uygun bir fiyata satılsın mesela 1 mil altına 1 25 lik yada 3 bin iciye satılabilir .

яoтαsız bunu beğendi.
  8. özkantr

özkantr User

destek

9. *Sempatis*

*Sempatis* User

İyi olurda olucagını sanmam vudoo topundan para kazanıyorlar çunku :) Ama şu kullanılmayan toplar yarı fiyatı fln inciyle satılsa iyi olur :)

10. özkantr

özkantr User

su anda vudu topu alınmıyor. vudu topunu gelıstırıırsek mecburen gıdı 3.sw vudu rahıbı alacaz o da yıllık 360 tl kı vudu topunu gelıstırırsek bırcok oyuncu rahıp alacaktır :) seafıght ta kazanacak

11. para ile satın alanlar ne olcak hiç düşündünüzmü kesinlikle katılmıyorum

MUSTAFA(Ç♠G) bunu beğendi.
  12. DRUG•

DRUG• User

Evet . Kesinlikle saçma sapan bir fikir. Anlamıyorum ne sıkıntılar var şu yazdığınız şeylere bakın.

13. özkantr

özkantr User

hadi arkadaşlar. malum vudu toplarını ucuzlattılar bu da olur belkı. haydın destek