Kaçınma Taşı özelliği Acil yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HOBBYS.SEÜ tarafından 10 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese Merhabalar,

bilen biri veya adminlerden birisi sorumu cevaplayabilir mi?

Hasar önleme ile kaçınma arasındaki fark nedir?

Kaçınma taşı sadece npc den daha az hasar almaya mı yarıyor?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Hasar önleme rakibinizin top hasarını azaltir kaçınma ise isabetini dusurur. Rakip de olsa npc de olsa ise yarar.

3. peki bende bişey sorayım savunma taşı olarak genelde ne kullanmak lazımdır 75k vudu taşını çıkarıp %14 hasar önlemeyi taktımda siz profesyoneller ne kullanıyonuz savunma taşı olarak söylermisiniz

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir kere vudu taşı hiç ama hiç kullanılmaz mantik sinirlari dışında, doğru yapmışsınız tabiki vuduyu kaldirarak.
    Bir savaş gemisinin savunma taşları hasar önleme + kaçınma dır.

5. darbe puanınıda kaldırıp kaçınmamı koyim modum teşekkür ederim cvp için

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet dp yerine kaçınma daha etkili tabi diger tüm kaçınmalariniz da açıksa özellikle.

7. Meseleyi çözdüm,

Şimdi %20 lik kaçınma taşın var. Sana sıkan rakibin isabet olasılığı %120 ise rakibin isabet olasılığı %100 e iniyor ve yine sana aynı vuruyor değişen birşey olmuyor. Yani gemisi güçlü olanlardan yine aynı yersin, gemisi güçsüz (isabet olasılığı %100 veya daha az olanlar) olanlardan az yersin. Bana kalırsa hasar önleme + dp tak. Kaçınma taşı hasar önleme gibi değil. Hasar önleme düşmanın isabet olasılığı farketmeksizin düşmanın atışını düşürüyor.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Gemide 12 civari
    Pette 12 civarı kacinma olsun
    Egitimci de 15 veriyor
    Vudu serabi da 7
    Sis duvari da 5

50 den fazla kacinmaniz var rakibin isterse 130 isabeti olsun asıl kaçınma şansını takmazsanız hiçbiri işe yaramaz.

Ama surda haklisiniz tabiki yeni baslayan gemi kacinma taksa da bir işe yaramaz.

9. Bende sizin dediğiniz gibi düşünüyordum fakat taşlardan kaçınmayı çıkarttım yine aynı oranda hasar yiyorum ben bunu keşfettim pettende kaçınmayı çıkartıp hasar önleme koyacağım.

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Kaldırın sizin bileceğiniz iş ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.