kaçınma taş ı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *KiLiSLi*ReiS*bl©g* tarafından 8 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu gemilerdeki kaçınma şans ı taşları işe yaramıyor sanırım. taş varken de aynı darbe taş yok iken de aynı darbe yi alıyoruz. taşlarda bir sorun mu var?

2. pet yemi sorunu var ya belki onunla beraber gelen bir sorunfur düzelir muhtemelen

3. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Şu an pedle bir alakası var mı yok mu bilemiyorum ancak söz konusu taşın adı kaçınma şansı ve belirli bir sayıda atışın yine şans oranında darbesini azaltıyor hasar önleme taşı ile karşılatırdığınızda yanılgıya düşme ihtimaliniz oldukça yüksek.

4. peki kaçınma şansı taşını mı kullanmak mantıklı yoksa darbe puanı taşını mı size göre ?

5. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Kaçınma taşında herhangi bir sorun gözükmemektedir. Ancak yinede şikayetinizi ileteceğim eğer bir sorun var ise en kısa sürede düzeltilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.