Kaçınma Şansı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *FREE*TAKILIR* tarafından 3 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kacınma sansı npclere hıc mı etkı etmemektedır ? 21 lwl ustunde warda asagısında etkılı mı ?

2. JOKΣR

JOKΣR User

21 üzeri sistemlerde isabet ve kacınma olasılığı vardır bu sanslar olmadan sistem kesmeyi denediğinizde görürsünüz.

3. ben altındakıler ıcın soylemıstım

4. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

21 Level üzeri npclerde kaçınma şansı bulunmaktadır. Bu npclere fazla vurmak istiyorsanız isabet takmalısınız. Eğer az hasar almak istiyorsanız pet taşlarında kaçınma yerine hasar önleme takmalısınız. Alt levellerde bu durum sadece taç veren npclerde geçerlidir.

İyi oyunlar.

5. selamun aleyküm bu tac görevlerini kaçlevel olunca alabiliyoz ben 17 levelim taç görevi veya npc si görmedin efendim bana bu konu hakkında yardımcı olacak birileri varmı tşkler

6. kaddarr

kaddarr User

21 lwl olduğunda 17-1 güvenli limandan taç görevlerini almaya başlayabilirsin

**hiçran~yarası** bunu beğendi.
  7. eeee illa 21 olacaz işimiz zorvalla neyse tşk ederim bilgilendirme için saol

8. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Soru cevaplandığına göre konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.