Kaçınma / hasar azaltma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kingSo tarafından 25 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kingSo

kingSo User

%100 isabetli rakip; 40k atıyoken
    Bende %10 kaçınma taşı varken bana kaç vurur ?
    %10 hasar azaltma varken kaç vurur ?

Aradaki farkı görmek için sordum.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

rakibin top hasarı ve sizin diğer hasar azaltmalarınızı da bilmemiz lazım.

kaçınma isabet mevzusunu tüm atışların en sonunda hesaplayın. %10 kaçınırsanız %90 ile 40 yerine 36 atar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2016
    kingSo bunu beğendi.
  3. kingSo

kingSo User

Hasar azaltmada en sonda hesaplanmıyor mu ? Öyleyse aynı şey olurdu gerçi

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Rakibin top hasarını düşürüyorsunuz hasar azaltma ile. 120 top hasarı varsa 10 hasar azaltmanız varsa 110 top hasarıyla sıkar. top hasarı ise biliyorsunuz arttırmanın bir sürü yolu var kalede barutluktan tutun gemideki taşa kadar.

kingSo bunu beğendi.
  5. kingSo

kingSo User

rakibin %100 isabeti , %62 (harita+kale+yetenk vb...) hasar bonusu olsun toplam. Yanı top sayısı x 75 (gülle hasarı) %62 lık bonus eklendiği zaman 40k atıyor. %10 kaçınma ile 36k vuruyorken, %10 hasar azaltmayla 37.530 mu vurucak?

Gemimdeki diğer hasar azaltmalar neden önemli ki 2 olaydada %30 düşürüceksek aradakı fark sabıt kalmaz mı ?

6. ●ђр●

●ђр● Guest

nasıl diğer azaltmalar önemli olmasın :)

top hasarının %62 artması demek %162 top hasarıyla sıkması demek bu şekilde 40k atıyorsa 152 top hasarıyla 37,530 vuracak sizin de yaptığınız 4 işlem gibi.

aynı şeyi kaçınma - isabet mevzusunda da yapıyorsunuz aslında. ama siz örnek verirken direk 100 isabetli adamı 10 kaçınmaya uğrattığınız için direk vuruşunu %10 azalttım.

anlaşıldı herhalde? :)

kingSo bunu beğendi.
  7. kingSo

kingSo User

Saolun, hep tavsıyeyle kaçınma takıyordum şimdi aklıma yattı. anladım olayı küçük hesaplarla teoride kafamdakı gemılerı vs attırdım baya fark edıyor .

●ђр● bunu beğendi.
  8. ●ђр●

●ђр● Guest

Gemideki dp nin yanına ne takacağınızı düşünüyorsanız hasar önleme takın. çünkü eşit seviyede aynı rakamsal oranı sağlamıyor.

mesela 15. seviye hasar önleme 15 önlüyorken 15.seviye kaçınma 15 değil 11 önler o yüzden.

ha ama tabiki işi ilerleyip her yerden kaçınmaları kasarsanız özellikle de eğitimci varken kaçınma + hasar önleme.

kingSo bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.