Jormungander

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ®.uмuя™~TR, Jan 10, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hiç jormungander gören,kesen oldu mu?

2. Dün gece 23.00 saatleri arası 6/1 de gördüm.Belli oyuncular bu NPC lerin hangi haritada çıkacağını biliyorlar gibime geldi.Maşallah 20 lvl oyuncuların hepsi oradaydı.Ben de araya gireyim dedim.Ancak iş çığırından çıkmış.Biz bırak jörmungander'i-Sleipnir'ı Hugin bulup derece yapmaya çalışırken adamlar hangi NPC nin hangi haritada ne zaman çıkacağını kestirip etkinlik sıralamasında ilk 10'da yer alıyorlar.Bu işin bir sırrı var ama ben çözemedim:))

3. Geçen etkinlikte istemediğimiz kadar Jormungander vardı şimdi bir tane bile bulamıyoruz

4. Kar güllelerini al arada Hugin denk gelirse vur.Yok bulamadın mı?Ne kadar altın veren NPC varsa onlarda bitir.Bitir ki yeniden gülle alabilesin......İşin aslı her oyuncu kendi gerçeğine göre hareket etsin.Umutlanıp hırslanıp aksiyonda ön planda yer alacağım diyorsa elinde ne var ona baksın:))

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

haritalara atılmaktadır.

NoMercy likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.