İyi Günler(BİGPATRON)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BadmanBadman tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle kolay gelsin iyi çalışmalar beniim bir sorunum var okuyup cevaplarsanız çok makbul geçer. benmi bir serverde 1.sırada gemim vardı. tüccar gemilerinde oluşan hata sebebiyle 5.sıradan gelen bir kişi şuan 1.sıraya yerleşti. bu oyunda birden çok hata var herneyse. tüccarlar kaldırıldı fakat benim 1.liğim gitti 5 senedir 1.olan gemi oluşan hata sebebiyle sıralmasını kaybetti. sonundada tüccar gemileri oyundan kaldırıldı. Ben bir bakıma mağdurum. bu sıkıntım nasıl çözülücek ? oyun hatası yüzünden sıralama kaybettim bunun bir yolu yada çözümü olmalı bence . bu sıkıntıma bir çözüm getirebilirmisiniz ? tekrardan iyi çalışmalar kusura bakmayın başınızı ağrıttım fakat benim için çok önemli bir mesele

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Malesef bu duruma bir admin olarak bizim yapabileceğimiz birşey yoktur. Ancak durumu ilgili birime iletiriz artık gerisi onlara kalır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.