İTTİFAK SALONU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve lazayev[tca] tarafından 6 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İttifak salonuna rakip parası karşılığı olarak eklenen vodo topları ne zamandır aktif bilmiyorum fakat, bana kalırsa bir iyileştirmeye gidilmeli. Benim hatırladığım vodo topları henüz maksimum 2.seviyeye kadar yükseltilirken ittifak salonundan seviyesiz olarak temin edilebiliyordu. Şuan seviye 4 e kadar yükseltebildğimize göre oradaki toplarında minimum seviye 2 olmadı mümkünse 3 bile olması talebimizdir...
    Bigpoint ekibi lütfen bu hatırlatmayı hiç birimiz unutmayalım. Sizler yoksanız biz, bizler yoksak siz, sadece bir hiçiz. Bu sebeptendir ki, burada sizden yana olan tüm taleplerimizi hassasiyetle dikkate alıp Arge çalışması yapınız.
    Kolay gelsin iyi çalışmalar...

2. mamı_55

mamı_55 User

Seviyesini de geçtim sayısı bari artsın 5 ay para biriktirip 5 tane alıyoruz 10-15 olsa bari

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.