Destek ittifak salonu toplar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 21_TıRşıkci_21 tarafından 2 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ittifak salonunda bazı gemilerde 3 farklı 30luk amiral ve vudu topu görünüyor bazı gemilerde sadece 1 veya 2 tanesi görünüyor neden biz rakiplerin paralarıyla alamıyoruz bu topları

2. Bigpatron bir konuda bize böyle bir sorun olduğu iletilmedi demişti ama dediğin gibi bir olay var.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Aynı ligde olan hesaplardamı yoksa farklı liglerde bulunan hesaplardamı ?

4. Swedyboy

Swedyboy User

ya arkadaş bende 1 haftadır yazıyorum, "İTTİFAK SALONUNDA" deniz atı ligindeyim sadece 30' luk top gözüküyor, deniz atı liginde olan diğer arkadaşlarda "amiral topu" da gözüküyor, bizde neden yok? arkadaş haklı ?

5. Aerials

Aerials User

bende amiral gözüküyor.

6. Bazılarında görüküyor bazılarında gözükmüyor bende anlamadım

7. Benim ligimde denizatı ligi. Eskiden amiral topunu da görüyordum 30'luklarla birlikte ama artık gözükmüyor. Bir 50 tane daha aldıktan sonra kapatsaydınız keşke

8. ileride gelir heralde.

9. Denizanası ve deniz atı liginde lazım zaten amiral topu ama baraküda görüyor biz göremiyor muyuz yani şimdi? Baraküda liginde kaç kişi amiral topu alıyor? Hatta alan var mı diye sormak lazım sanırım.