itiraz!!

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve mehmet~baba~7 tarafından 7 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BİGPATRON'un Dikkatine !!

2008 Yılından Beri Severek Oynadığım Oyunu 2 Yıl Bıraktıktan Sonra Geri Başladım.

Almani Adlı Oyuncu Günlük 6 Milyar Civarı Tp Kasıyor da Debuff Almıyor Günlük 600-700 M Tp Kasan Ben Debuff Alarak Tp-Bp-Ep Siliniyor ? Neden Göz Ardı Edilerek Bu Oyunculara Yüklü Miktarda Yatırım Uygulanmıyor? Bilindiği Üzere 24 Saat İçinde Manuel (Elle) 6 Milyar Tp Kasmak İmkansız ! Konuya Önem Göstermenizi Verilen Cezaların Geri Çekilmesini Arz Ederim Supporta'da Yazdım Aynısını Malesef Olumsuz Cevap Aldım Hatta Aynı Cevap Ctrl+c - Ctrl+v Yapılarak Bana Gönderildi 2008 Yılından Beri Severek Oynadığım Oyun da Neden Oyuncular Bu Kadar Haksızlığa Maruz Bırakılıyor? BİGPATRON'a Mesajımı İletirseniz Okursa Çok Sevinirim. Saygılarımla;

ÖRSEL_06

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Oyunda debuff manuel olarak değil sistem tarafından veriliyor. Bizim verilen cezayı geri çekme gibi bir yetkimiz yok dolayısı ile debuff alan oyuncular süreleri bitene kadar bu cezayı çekecek. Ben patrona iletirim mesajınızı. Zira kendisininde bu konuda yapacak birşeyi yok.

Saygılarımla.

3. 24 saat içinde 6 milyar tecrübe puanı kazanabilirsiniz. 50 seviye ve üzerindeki bossları kesen kişileri şifaladığınız taktirde, büyük miktarda tecrübe puanı elde edebilirsiniz. İsterseniz bu taktiği test edebilirsiniz. Her büyük tecrübe puanı kazanan kişi, bot kullanıyor anlamına gelmez, üzgünüm.

4. 24 saatte 6 milyar tp kasamazsın güzel kardeşim istediğini şifala biz de o işi yaptık kaldı ki o almani denen adamı casusla adam sadece atlantiste hadi diyelim kaptan yolluyor burada da şu ortaya çıkıyor belki adamın +50-100 haritacısı vardır ama bu da hayatın olağan akışına aykırı mantıklı bir harcama değil kaldı ki istisnasız bu adam ne zaman sıralama olmuyor ne hikmetse o zaman tarama yapılıyor bu nasıl oluyor

5. Bence Almani normal bir oyuncu değil. Sunucunun sahibi olabilir ya da akrabası :D dikkat ettiyseniz debuff gelmeden 2 3 gün önce falan tp kasmıyor. debuff gelince kaldığı yerden devam ediyor : ) Atlantiste takılıyor bir insan atlantiste 7/24 tuşu spamlamaz. otomatik vuruyor npc lere. harita yaptırıyor tamam da. bu kadar nasıl kasabiliyor ? kim bot kullanıyorsa kim haksız kazanç elde ediyorsa öbür tarafta yakasında olacağım :D Hakkımı yiyen, hakkımızı yiyen, debuff yesin :D

inançbey bunu beğendi.
  6. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Arkadaşlar belirttiğim gibi merkez ekibimiz botlara sistem yardımı ile müdahale ediyor.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.