İtibar Puanı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve pıratesofthecaribbean tarafından 3 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba dünden beri görev yapıyorum. Roger flint ve Eona Norlingteki görevleri yaptım. Vudu topu veren göreve geldi ama benden itibar istiyor. Naip milletler topluluğu ve Viking Avcıları karşılığında 110 110 itibarım var ama ikisinde de 150 şer itibar istiyor. Görevde yok daha. Ben bu itibarları nasıl toplayacağım?

drasC0 bunu beğendi.
  2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @DiKKaTKaNSeR*ŞRN ,

Etkinlik içerisinde günlük tekrar eden görevler bulunmaktadır. Günlük görevleri yaparak itibar biriktirebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

3. gorevlerde 5 viking avcilari verıyor nedir bu

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @ŞEYH-ŞAMİL-2 ,

Görevlerden aldığınız viking avcıları itibar puanıdır. İtibar puanlarını biriktirerek diğer etkinlik görevlerini aktif edebilirsiniz.

5. ilk görevi tamamladım.10 itibar kazandım.tentakel haritasına girme görevine geldim.onun içinde 50 itibar istiyor.tekrar 2/1 haritasına gidip alexandro dan görev almak istiyorum fakat senin için yeni görev yok diyor.yardımcı olurmusunuz

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @YALNIZ*KURT ,

Vovoi görevleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.