İtibar Puanı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve pıratesofthecaribbean tarafından 3 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Konu cevaplandığı için kilitlenmiştir. Cevabının için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

2. erşan367

erşan367 User

sa beyler bu görevlere yani başladım 2. deyim kara vicdanlı katili ele geçirmem gerekiyormuş komutan şartmış 1. seviye konutana 25 bin inci verirssem görevlerden tekrar kazanabilir miyim inciyi

beyler ben uzun zamandır oynamıyordum oyun çok değişmiş anlayamıyorum çoğu şeyi başka alabileceğim görevler var mı haritalardan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2017
  3. kardeşim pazardan teklif verip al onları

4. erşan367

erşan367 User

pazarda göremedim komutan ne zaman çıkar

5. Komutan pazara çıkmıyor arkadaş yanlış bilgi vermiş ve görevlerden geri almazsın o kadar inciyi ama ileride eğer 26 lvl olursan lazım olcak ama şuan için 5vudu topu alabilirsin 25bin inci o komutana verip görevlerin bitince

6. erşan367

erşan367 User

eyv şu an 8 lvl im gerek yok o zaman

7. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

yanlışın var 21 levelde bile lazım komutan

8. Evet yanlış yazmışım aslan yürekli için düşündüm ben

9. Akıncı11

Akıncı11 User

Norton Maxwell'den
    -5 flying dutchman batır
    -5 pahalı rom topla görevi aldım.
    pahalı romu nereden bulabilirim?

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Flying dutchman batırdığınız zaman verecek sistem ancak her batırmada vermiyor bilginiz olsun.

Saygılar.

11. Akıncı11

Akıncı11 User

Cevabınız için teşekkürler.

12. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Rica ederiz.

13. 1/4 te bulunan bir görevde Kara Vicdanlı Katil Ele Geçir diyor bunu nereden bulup ele geçireceğim

14. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

Selamlar

5/1 5/2 5/3 nolu haritalarda vardır, yanlız dikkat et gemin 50bin üstü vuruyorsa tek atarsın oyuk gülle sık :)

İyi oyunlar, iyi formlar...

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

@*KOMODOR* cevabınız için teşekkürler. @zaferserdar , kara vicdanlı katil gemisini 5/1, 5/2 ve 5/3 haritalarında bulabilirsiniz.

16. Merhaba,

Bu göreve gelmeden önce tamamladığınız, yine bir Vovoi görevi olan 5 Tentakel öldürme görevini 5 kere tamamlamanız gerekiyor.
    Tamamladıktan sonra 50 itibara ulaşmış olacaksınız.
    5 Tentakel görevi (yanılmıyorsam) her gün yenileniyor. 5 Tentakel öldürme görevini yaptıktan 24 saat sonra, aynı görevi Norton Maxwell'den tekrar alınız.

17. suskun.56

suskun.56 User

her günlük günlük son görevı yaparsan 10 vovoi puanı alırsın 10 tane var sende 4 gün daha son görevı yaprsan orda bagsedılen görevıde yaparsan 50 puana karşi 5 vdu topu alabılırsın.

18. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

19. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

Arkadaşlarımız gerekli cevabı vermiş. Aşağıda belirtilen günlük görevi yaparak puan toplaya bilirsiniz. Görev günlük reset de sıfırlanıp çıkmaktadır.
    Günlük Görev
    Görev AdıÖn KoşulGörevYapılması GerekenBaşlangıçBitişÖdül
    Tarihe Damga Vur
    • Sonsuza Dek Dostuz görevi bitirilmiş olacak.
    (Görev Listesi 1 tamamlanmış olacak)
    • Seviye 12

• Tentakel batır 5 Adet.
    2/1 ile 16/2 haritaları arasında bulabilirsiniz.Norton Maxwell (1/4)Norton Maxwell (1/4)
    • 10 İtibar Puanı

İyi Forumlar.

suskun.56 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.