İtibar Puanı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve pıratesofthecaribbean tarafından 3 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 100 itibardan sonra Ouranos Savaşçısı kaç ışık yayan ruh ve inci veriyor?

Son düzenlenen: 3 Ağustos 2017
  2. MusaSOW

MusaSOW User

3ruh 1500gulle verıor

3. Koman

Koman User

Merhaba,

Sorunuz cevaplandığı için konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

4. Gangsta53

Gangsta53 User

merhaba itibar puanının etkinlik içerisinde herhangi bir avantajı var mıdır? belli bir rakamdan sonra vesaire.

5. Janissary

Janissary Guest

Selam @Gangsta53

Etkinlik SSS konusunda da okuyabileceğiniz gibi, belirli itibar puanlarına ulaştıkça sistem gemilerinin verdiği ödül miktarı da artmaktadır.

İyi oyunlar.

6. sorum şudur rhea-kronos npc sinden alınan itibar puanı desteğimi eğer oysa neden çalışmıyor
    karaborsada satılan destek çalışacakmı ?

7. Bir sorun vardı ondan kaynaklanıp çalışmıyordu chatde sordum çalışıyor dedi yetkili.

8. arkadaşlar itibar puanını daha seri yükseltebilmem için bi yöntem varmı ben günde 2000 puan anca kasabiliyorum 50000+ yapmak imkansız gibi bişey benim için yapabilmem için tavsiyeniz varmı

9. atlas42

atlas42 User

Görevleri yapmanız dışında legal bir şey tavsiye edemem.

ArmageddoN bunu beğendi.
  10. atlas42

atlas42 User

Forum düzeni için etkinlik tartışma konusunu kullanmalıyız.

11. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Etkinlik hakkında soru, sorun ve önerilerinizi etkinlik tartışma konusuna yazabilirsiniz. Konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

12. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @ρєяƒєcтαηgєℓ ,

NPC batırarak ve etkinlik görevlerinden kazanabilirsiniz. Ayrıca titan savunucuları keserek de elde edebilirsiniz.

@atlas42 Cevabınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

NightWish66 bunu beğendi.
  13. Tartışma kısmında hiç bi şeye cevap verilmediği için yeni konu açıyorum. 1 e 3 oranında ruh değişimi 20k ya indirildi. Peki etkinlik güncesinde yazan 50k itibar hala geçerli mi şuan 28k var ve gecerliyse en azından son gün kara geçmek için 50k ya kasıcam yok geçerli değilse boşuna saatlerimi harcamaya gerek yok.

14. 50 k da yapsan ödüller değişmez limit 20 ye düşürüldü diye biliyorum

15. Evet böyle old. İçin bir işey yaramaz

16. coronismo

coronismo User

İtibar Puanı'nı Mini maplardan vermıyor. Görevden verıyor. Göreve devam etmek ıcın 40 İtibara ihtiyacımız var bunun için 1 gün beklıycezmı ?

17. Evet maalesef ki öyle beklemek zorundayız.

18. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Soru cevaplandığı için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

19. luluzen

luluzen User

merhabalar ben etkinlik görevlerine yeni başladım yani 2/1 deki güvenli limandan Alexandros'tan kristal görevini yaptım ancak görevi nasıl teslim ediyorum bana norton maxwell görevinle ilgili seni bakliyor diyor norton maxwell'i nerde bulabilirim 2/1 deki güvenli limanda bulamadım

20. erşan367

erşan367 User

1-4 haritasında

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.