İSYAN

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Apranax*©41©™, Sep 1, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SESİMİZİ DUYAN YOKMU KARDAŞLAR
    BU OYUNU OYNIYACAKMIYIZ ' ! YOKSA SİZ YÖNETİCİLER BİZLEMİ OYNUYORSUNUZ BİR ANLAM VEREMİYORUZ... ARTIK BUNA DUR DİYİN ALIN İPLERİ ELLERİNİZE DE BİZDE RAHAT NEFES ALALIM..
    EN AZINDAN SONUMUZU BİLİRİZ BELİRSİZLİK ÇOKKK KÖTÜ BİR DURUM HEP SORUN HEP SIKINTI VAR BU OYUNDA.
    GEREKLİ MERCİLERE İLETİN DE DÜZELTME YOLLARINA GİTSİNLER.
    BU OYUNA HARCANAN PARALARIMIZ VE DEĞERİ BİÇİLEMEYEN ZAMANLARIMIZ BOŞA GİTMESİN ...
    NOT : TR 3 SEAFİGHT OYUNU SAAT 13: 40 DAN SONRA İPTALE GEÇTİİİİ.
    SAYGILAR YÖNETİCİLERİMİZE

TR3E.YARDIM and H€RØ-38™ like this.
  2. TR3 ün çektiği acılar son bulmalıdır!!
    Seafight G.İ.Ş. mahkemesine göre idari tedbirle tr1 ve tr2 serverleri de erişime kapatılmalıdır.!!!

manku1 likes this.
  3. bi tazminat davası ancak bu olayları çözer diye düşünüyorum
    ondan sonra herkez rahat bir nefes alır
    verdiğimiz paranın haddi hesabı yok çünkü

TR3E.YARDIM likes this.
  4. manku1

manku1 User

Gerçek hayatta haksızlığa ve adalete zaten alıştık, zira oyunda olsun haksızlıklarla karşılaşmak acı veriyor insana... Neden sadece TR3....

5. tr3 için şu saatten itibaren yardım kanpanyası başaltıyorum bu nedir arkadaş ya millet isyana bağladı

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyunda oluşan bir hata dolayısıyla giremiyorsunuz. Kimse bunu isteyerek yapmıyor sizi oyuna sokmama gibi amaçları yok. Durumu ilettik beklemedeyiz yapacak bir şey yok.

Thread Status:
Not open for further replies.