İstemcinin Android Ve İOS Cihazlarda Çalışması

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve •ÍśĥÁK»PĀşa¤• tarafından 9 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu Çalışmanın Yapılmasını İstiyor Musunuz ?

1. Evet

83,3%
  2. Hayır

16,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Oyun yetkilileri yılbaşından itibaren Flash Player desteğinin sona ereceğinden farklı bir platformda oyun istemcisi yazarak oyunun devamlılığını sağlamayı düşünmüşler. Ancak istemci çok basit şekilde tasarlanmasına rağmen stabil çalışmıyor. Uzun yıllardır oynanan ve oyuncuların bu kadar paralar harcamasına rağmen onlara verilen değer ortaya çıkan istemcinin kalitesinden belli oluyor. Diğer bir konu bu istemcinin IOS,MAC yada ANDROID sistemlerinde indirilebilinir olacağına dair herhangi bir açıklama yapılmamış olması. Buda demek oluyor ki bu sistemlerden oyuna giren oyuncuları şuan için görmezden geliniyor. Bu oyuncuların arasında eminim ki oyunu yıllardır oynayan ve dünyanın parasını yatırmış oyuncular var. Karşılığında aldıkları değer ise ortada.
    Umarım tüm bu yazılanlardan sonra istemcinin hem tabletlerden hemde bilgisayarlardan oynanabilmesi için ANDROID, MAC ve IOS çalışmaları yapılır.

Teşekkürler.

2. Yapılmaz kardeşim. Neden yapılmaz biliyor musun bu oyun web browser da bilgisayar istemcisi üzerinde zor tutunuyor. Yüzlerce oyuncu oyunu bıraktı. Yıllardır oyun kendi kendine boğuşuyor oyuncular isyan ediyor. İOS, ANDROİD'e gelmesi bu şirket için bolca masraftan başka bişey olmaz mevcut oyuncuyu elde tutmak hala zor ve bu zorluğu kendileri de görüyor. Popüler bi oyun olmadıkça ios ve android platformu mevcut oyunculara kolaylık sağlamaktan başka işe yaramaz. Bu da dediğim gibi masraftan başka birşey değil.

3. baba34_foo

baba34_foo User

Seafight'ın yapı itibariyle mobil cihazlara gelmesini pek mümkün görmüyorum. Mobilden deniz oyunu örneği yakın zamanlarda gördük sanırım 1 sene filan oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 eşyalı bir oyun. Seafightta sadece aktif savaşılan 3-4 çeşit gülle var, üstüne fişekler tılsımlar vs çok komplike. Mobile az eylemli platform tarzı oyunlar uygun olur

•کëwøпτë• bunu beğendi.
  4. Buna hayır veren arkadaşlar yıllardır oyunun bitmesinde emeği olan kanser kitleden , bir insan neden buna karşı çıkar anlyamıyorum olacağından değilde ..

5. baba34_foo

baba34_foo User

Buna evet veren elinden telefonu düşürmeyen asosyal kitle, yeterince uygulama yetmezmiş gibi birde oyunu telefondan oynamak istiyor diyelim bizde böyle karşılıklı hakaretleşelim güzel olur mu ;)

6. Aslında benim kastettiğim tayfa siz değildiniz, hatta beğendimde yorumuzu ama madem üzerinize alındınız yapacak bir şey yok :) Ben meselenin olur olmazlığını tartışmıyorum , peşinen olmaz diyerek buna hayır diyenlere karşıyım :)