İstemci Sorunu

Konusu 'Yardım' forumundadır ve luparmasungit tarafından 20 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merhaba 2 gündür bu soruna çözüm bulmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarım 32 bit. x86 istemci setup'ını yüklüyorum. Setup %66'da duruyor ve şu hatayı veriyor: Execution Failed :C/users/x/seafight/dependencies/vc_redist.x64.exe/quiet

Hatayı "Ignore"layınca setup başka hata vermeden devam ediyor fakat bu sefer de istemciyi açarken şu hatayı alıyorum: "Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil..."

Çözüm için denediğim yollar:
    -AdvancedSystem Care ile kayıt defteri hataları, çöp dosyalar vs. genel bir temizlik yaptım.
    -İstemciyi defalarca tekrar tekrar indirdim(Bigpoint dışındaki adreslerden de indirmeyi denedim)

Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenlenen: 20 Ocak 2018
  2. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @luparmasungit ,

Uyumluluk modu ayarlarını denediniz mi?

Saygılarımla,

3. Hayır denemedim, bilgisayar konusunda pek bilgili değilim yardımcı olur musunuz? Nasıl yapacağım?

4. Şimdi internetten anladığım kadarıyla denedim uyumluluk modu ayarlarını(uyumluluk sekmesinden win7 ayarladım, yönetici olarak çalıştırdım,yeniden başlattım vs.) fakat bu da işe yaramadı.

Bir de şunu denedim; hata veren vc_redist.x64.exe dosyasını sildim fakat bu da işe yaramadı. Acaba aynı klasör içerisinde x86 dosyası da mı bulunması gerekiyor?