Iskarmozların Değeri

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Somberlain tarafından 15 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Somberlain

Somberlain User

Madem para verdirip aldırdınız ıskarmozları, çevirme koyun ergiyen kaplamaya. Max 80 önleme ayağına çer çöp oldu gibi. Dalga mı geçiyosunuz oyuncularla ya. Zaten zorla oynanıyor oyuncuya vuran, npcye vuran botlar yüzünden, bir de aldığımız malzemeyi çöpe atıyolar. İletin düzeltmesinler bunu yakında oyunu atsınlar direk çöpe. Bu konuyu da hemen kitleyin de kimse ses çıkarmasın. Gerçekten durumdan yakınıyorsanız da, oyuncunun yanına olan admin olun.

arslan18 bunu beğendi.
  2. almaya devam edin siz , daha çok dalga geçerler sizinle .

3. 10 tane 6 sevıye ıskarmoz aldık , şimdide eksik ıskarmozlarımız var kapladıkları alan düşürüldü diye bir şey yapacaksanız bunu oyunculara sorun kafanıza göre bişiyler çıkartmayın oyunu oynayan biz oyuncularız ...

TiryakiHasan ve -onur824- bunu beğendi.
  4. 80 hasar önleme düzenlemesi kesinlikle gelmemeli

5. -onur824-

-onur824- User

Kesinlikle bu güncellemenin geri alınması lazım. tahminimce oyunun, yeni getirdiği genişletmelerin piyasa bulması için ıskarmozların değerini düşürmeye çalıştığını tahmin ediyorum. ancak çok fazla dp, vp olması ve çok faza ıskamoz istemesinin yanında, hasar önlemenin de düşecek olması yüzlerce lira verilip alınarak emek verilmiş olan ıskarmozları değersiz yapmaktadır, hem de ıskarmoz kullanmayan ya da yeterli sayıda ıskamozu olmayan oyuncular, dp olarak diğer oyunculara yetişememektedirler. Bu güncelleme düşük ve orta halli gemileri de zora sokmakta. Böylemi yeni oyuncu kazanacaksınız? kısacası bu güncelleme çöp, oyunda o kadar çok hata var, her gün yenileri de ekleniyor. Zaten flash istemcisi kapatılıp unity dayatıldıktan sonra oyunun hayrını görmedik. Seafight yöneticileri oyuncuları dikkate almalıdır.

TiryakiHasan ve arslan18 bunu beğendi.
  6. yeni güncelleme ile gemi grünümü ve alt versiyonları gitti

TiryakiHasan bunu beğendi.
  7. kaptanlar birliği calışmıyor

8. sicti23

sicti23 User

O değil de harbiden konu kilitlencek direk :D

9. Somberlain

Somberlain User

Tamamen çöpe demek biraz iddialı oldu tabi. Alırken hedefim düşük hasar almaktı. Eğer 80'se en yüksek önleme olayı biraz zayıflamış oluyor. Ya bunu çıkarıp başka bir şey takacağız ya da pette gemide taş değiştireceğiz. Tabi 80 en yüksek sınır olduysa söylüyorum bunu. Ama ergiyene dönüştürme işi düşünülebilir gibi.

10. Merhaba, benim bir sorum olacak. Gemim öyle pek güçlü bir gemi değil, daha kalelerim ve yeteneklerim full değil. Maksimum %72 hasar önlemeye çıkabiliyorum ve genişletme yerlerimde sadece kereste kiriş var :D Şimdi ben ıskarmoz almak istesem, bana katacağı sadece %8 hasar önleme mi olacak yani? O halde bazı NPC'ler bana 50k-200k vururken(örneğin odin) başkalarına nasıl 0-1k-5k gibi hasarlar vuruyor? Yama notlarını inceledim, %80 sınırı kaldırıldı gibi bir not bulamadım. Benim bu halimle %72 hasar önlemem var ve hâlâ NPC'lerden çok hasar yiyorum, diğer oyuncuların sırrı ne eğer maks. hasar önleme %80 ise?

11. yetenek ve kalen fulse 10 tane 6 sv ıskarmoz %95 hasar onleme saglar

12. https://prnt.sc/1qd1y6w

13. Somberlain

Somberlain User

Bu konuya bir açıklık getirilse iyi olur artık. Geldi mi gelmedi mi %80 ? Gelmemiş gibi duruyo çünkü yüze 80i geçince yine azalıyor gibi hasar.

14. baba34_foo

baba34_foo User

%80 hasar önleme gelmedi de, gelmesi durumunda da ıskarmoz hala verdiği dp-vpden dolayı kullanılacak ergiyan çöp olmaya devam edecek. Tek güncellemeyle 500-600 top çöp oluyor da ıskarmoz çöp olsa çok mu? Oyunda ürünü sonsuza kadar güçlü olmak için değil, belirli bir süre için güçlü olmak için alındığını anlamak gerekli. Oyunda en rahatsız eden şey asker 4 ve 5, tüm toplardan daha değerli asker satmak tamamen oyunu abonelik sistemine geçirmek oluyor. Full geminle oynamak mı istiyorsun o zaman aylık bu kadar para vereceksin!!

Somberlain ve -onur824- bunu beğendi.
  15. -onur824-

-onur824- User

Bu oyunda ıskarmozlar toplardan daha önemli. Ful 5-6 dünyayaran toplu bir gemide ıskarmozun olmadığını düşünelim. Darbe puanı ve hasar önlemesi düşük olacağından çok daha düşük toplu gemilere batacaktır. Ayrıca npc'ler her zaman ona yüksek vuracak, ne yüksek vuran etkinliklerde ne tılsımlarda rahat kasılamayacak ve uçurum gibi haritaları da hiçbir zaman ek itemler; bekçi, lamba, süper zırh, aslan siperi vb. kullanmadan bitiremeyecektir.

Son düzenlenen: 2 Eylül 2021
  16. Somberlain

Somberlain User

Yeni etkinlik falan habire artarak falan mı geliyor nedir npc hasarları nedir ? Bu 80 olayının akıbeti nedir bilmiyorum ama, şu anki hali gerekli gibi tabi ıskarmozun. Ki yetersiz bile denilebilir, abartı olabiliyor bazılarının hasarları. Ama zaten bu konu, bu 80 olayı gelirse açıklığa kavuşabilecek gibi. Ama seafightın doğrulması derseniz olay; nerden başlarlar ne yaparlar, bir şey yaparlar mı ? Bunları sorunca zaten gereksiz gibi kalıyor bazı şeyleri konuşmak. Yani konu amacından sapıyor ama, yeni tarzı diyebileceğimiz kişiler olabiliyor ya da uzun zamandan sonra giren mi, iki türlüsü de olabilir tek tük veya hiç (ne kadar dayanıyorlar bilmiyorum). Dün bana soruyordu 30'luk mu amiral mi takayım diye. Ne demeliydim sizce. Etkinlikler bu kadar güncel gemileri zorla kasarken, bazen kasmazken. Adamlar 150 160 30lukla mı kassın. Ben burada hasar önleme yetersizliğinden yakınıyorum mesela ki para vererek aldım ıskarmoz. Bu gibi insanlara ne diyeyim. Git bin liralık paket çek, o zaman belki kar yaparsın etkinlikten ? Gidişat kapanışa doğru gibi. Yani böyle yazmak da bize zaman kaybı gibi oluyor artık. Yazıp uğraşmamak gerek gibi. Bir yere varması mümkün olur mu belirsiz. Daha botudur, otosudur, neleri sayalım ?

17. Anlık hasar önlemem %78. Iskarmozum yok ve çok fazla hasar yiyorum NPC'lerden. Typhon, Ladon, Hiçlik Leviathanı gibi boss NPC'leri bekçi bile taksam tek başıma kesemem. İç savaş etkinliğinde Kanlı Yağmacı'yı tek başıma bekçi takarak kesebiliyordum, gidip tamir basıyordum geri gelip kesiyordum, Walter Buckingham'ı kesemiyordum çünkü kendisini tamirliyordu... Her neyse, eğer %80 olayı gelirse hemen hemen herkes benim gibi olur ve ben sıkıntı yaşamaktayım, diğerleri de dediğiniz gibi bekçi takmadan, süper çelik zırh, aslan siperi vs. kullanmadan etkinlik kasamazlar. Hali hazırda uçurumda 19. aşamayı yani kurtların olduğu kısmı bekçiyle bile geçemiyorken diğer oyuncular nasıl 30'u görür %80 gelirse? Yeni oyuncular nasıl amiral topla gelişebilir? Yazacak çok şey var da işte olan bizim parmaklarımıza ve zamanımıza oluyor.

Bu arada gerçekten bu nedir? İç savaş etkinliğindeki en küçük NPC bana 20k vuruyordu ve agresif yapıdaydı. Birçok seviyesi düşük arkadaş batmaktan chatte yardım istiyordu nasıl bana sıkmasını engellerim diye. Bu arkadaşlar o etkinlikte gram kasamadı, şu an oyuna kalıcı olarak eklenen Atlantisin Yolu'ndan da asla kasamayacaklar. Belki Kaptan Jinx falan kesebilirler, kendimi geçtim o insanlar oyundan soğumadan, zevk alarak nasıl oynayacaklar? Bir insanın bir oyuna para yatırması için bile o oyundan zevk alması lazım. Ne diyim ki daha?

Sonuç olarak konuyu saptırmamak için, %80 hasar önleme sınırı asla getirilmemelidir, biraz daha sık satışa çıkarsa mevcut oyuncular oyundan daha fazla keyif alacaktır. Ben 1 ay önce oyuna döndüğüm için 6 seviye ıskarmoz paketini kaçırdım mesela, çıkmasını bekliyorum.

•کëwøпτë• ve -onur824- bunu beğendi.