Iskarmoz

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve NGC666 tarafından 2 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NGC666

NGC666 User

npclerden sıfır yemek için kaç ıskarmoz olması gerekiyor? bi tane 6. seviye var. kale ve yeteneklerden hasar önlemeyi de fulledim. pette ve gemide de hasar önleme taşlarım var. şimdilik yüzde 102 hasar önleme oranım var ama hala bazı npcler hasar verebiliyor. tam olarak kaç ıskarmozum olursa çoğu npcden sıfır yerim?

2. semert

semert User

110% hasar önleme yeterli oluyor, kaç ıskarmoz gerektiğini bilmiyorum

NGC666 bunu beğendi.
  3. semert

semert User

Sadece 6 level ıskarmozu/ıskarmozları genişletmelere koy ve diğer her şeyi çıkar.
    Böylece daha yüksek önleme kazanabilirsin

NGC666 bunu beğendi.
  4. benimde bir sorum var

bu ıskarmoz denen uzatmayı 700 türk lirası vererek elde etmek dışında bir seçenek yok mu abicim

5. Sekiro™

Sekiro™ User

bazı npclerde kaçınma değeri de etki ediyor. 3. seviye çeviklik eğitimcisini sandıktan çıkarıp takmayı deneyebilirsin.

eğer kaptan sistemi oyuna ilk geldiğinde oyunun verdiği ücretsiz sandıkları aldıysan onlarla çok rahat yeşil çerçeveli kaptan yapabilirsin. yeşil çerçeve ve daha üst çerçeveli kaptan görevlerinden 4 veya 5. seviye ıskarmoz kazanabilirsin.

NGC666 bunu beğendi.
  6. GROSVATER

GROSVATER User

Sadece iskarmozla her npc den aldığın hasarı sifirlayamazsin örnek ben 26 6.seviye ıskarmoz +30 seviye pet+30 seviye gemir hasar önleme taşıyla 45 üstü sistemlerden 10k+ hasar alıyorum

NGC666 bunu beğendi.
  7. GROSVATER

GROSVATER User

Düzeltme ;
    21 seviye 6 ıskarmoz+30 seviye pet hasar önleme+30 seviye gemi hasar önleme+4.seviye çeviklik eğitimcisi+çelik zırh+süper çelik zırh+zırh plaka taşı ile çöl köpeginden 25k yiyorum bu nasıl iştir???

NGC666 bunu beğendi.
  8. yeşil kaptanım var 2 tane toplamda 8 kaptanım var, görev ödüllerinin hiçbirined ıskarmoz göremedim bu görevler neye göre değişiyor bide kaptan köşkündeki günlük görevler herkeste mi kapalı yoksa sadece bende mi öyle ?

9. NGC666

NGC666 User

günlük görevler sanırım level yükselince açılıyor. ben 21 level olunca bi tane günlük görev açıldı. 5k taç veren bi görev. her gün yaptırıyorum onu.

Sekiro™ bunu beğendi.
  10. NGC666

NGC666 User

zırh plaka taşı bende de var ama takmıyorum. agwenin çelik zırhının savunmasını mı yükseltiyor yüzde 5 olarak? öyleyse takayım bu taşı.

11. Sekiro™

Sekiro™ User

Günlük görevler seviye atladıkça açılıyor. Örneğin 21+ seviye olunca taç görevleri açılır. 36+ seviye olunca yulong, 40+ olunca safanad gibi. 21+ seviye dediğim de 21. seviye olunca kaptandaki 5 taç görevinin hepsi açılmıyor. 21. seviye olunca 5k taç görevi 22. olunca hangi taç göreviyse tam bilmiyorum o açılır. Yani o günlük görev hangi seviyede açılıyorsa kaptanda da o zaman açılır.

Yeşil kaptanlardan ıskarmoz ve sandal almak için de kaptanında aşağıdaki resimdeki ikna edici özelliği olması lazım ve evet görev ödülleri her gün değişiyor. Her gün ıskarmoz veren görev olmuyor.

12. NGC666

NGC666 User

arkadaşlar bi de merak ettiğim 6. seviye ıskarmozun yanına seviyesiz veya farklı seviyelerde ıskarmoz takılabilir mi? yani takılınca savunmayı artırır mı mantıklı mı seviyesiz ıskarmoz almak?

Son düzenlenen: 3 Ocak 2023
  13. Sekiro™

Sekiro™ User

hayır mantıklı değil çünkü 6.seviye ıskarmoz %22 hasar önleme veriyor ama 5. seviye %20 veriyor bu nedenle hasar önlemeni düşürür. kasılma modunda sadece 6.seviye tak. savaş modunda dp vp vereceğinden dolayı karışık bütün ıskarmozları takabilirsin.

NGC666 bunu beğendi.
  14. NGC666

NGC666 User

teşekkürler açıklama için kafamdaki soru işareti gitti