Iskarmoz ve Fener

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve SŦANNIS✦BÁRÁTĦЄØИ*ℂ⋆ tarafından 15 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar,

Iskarmoz ve gemici fenerini aynı anda kullanılabilir mi? Kullanmak mantıklı mı? Siz nasıl yapıyorsunuz ?

2. Iskarmozu savaş ve kasılma gemilerinin slotlarında kullanabilirsin.Feneri ise özgürlük gibi etkinliklerde savunma yapan tank vs biri olursa full fener ile kasılırsan çok etkisini görürsün.Ama ıskarmoz ve fener olarak tek slota koymayı düşünüyorsan böyle bir hata yapma,ikiside birbirini yok eder çünkü.
    Fener ile savaşıcam diyorsan full fener yerleştirirsin slotlarına ki böyle bişey yapmanı asla tavsiye etmem hasar önlemen -ye düşücek çünkü.
    Dediğim gibi en güzeli ayrı ayrı slotlar yapıp öyle kullanman.
    Feneri de etkinlik gemilerinde full alev+fener kullanmanı tavsiye ederim ki ben öyle kullanıyorum.Yine tercih kullanıcıya kalmış tabiki :)

3. Macellan

Macellan User

Farklı genişletmeleri aynı anda kullanmak genişletmenin özelliğini düşürür. Iskarmoz ve fenerin iki zıt kutup olduğunu düşünürsek son derece mantıksız, biri hasar önlemeyi arttırmaya çalışırken diğeri düşürüyor. Doğru olan fener-zincir ya da ıskarmoz zincir gibi birbirine destek olacak ikili kullanımlardır.

EvdeBulamayanKargocu bunu beğendi.
  4. Kesinlikle katılıyorum :)

5. hmm, peki alev topunu tercih etme sebebiniz nedir? Sezondan alınan dünyayaran topu daha iyi değil mi?

6. Etkinlikler için söyledim alev topunu :)
    Tabi full 6. seviye ise :)

7. fener zincir veya ıskarmoz zincir kullanırsan yine özellikleri bir tık düşmüyor mu ? Veya düşüyor mu?

8. Valla bende ortaya karışık var :) Her ne ararsan var :)

9. Gelişme aşamasındasın diyelim o zaman :)
    Savaşmaya yönelik hareket etme derim bi süre için,sadece kasılma odaklı hareket et npc'lerden aldığın hasarları düşür ne alemde gemin bilmiyorum tabiki ama öyle ortaya karışık söyledim işte :p :)

10. gördüğüm adamlar bir önceki etkinlik gemisinden (kanlı diş) 30k yiyorduk, kesin ıskarmoz vardır değil mi ?

11. 5. seviye ıskarmoz ve gemici feneri paketleri ne zaman cıkıyor ? şuan 4. seviye var ıskarmoz için, gemici feneri için ise 1. seviye var.

12. Iskarmoz ile bitmiyor olay.Şimdi kurcalamaya kalkarsak şöyle söyliyim :)
    1)Gemi ve Pet Taşları-Son seviye için söylüyorum taşları (hasar önleme ve kaçınma)
    2)Milletler Topluluğu Muhafızı
    3)Aslan Siperi
    4)Süper çelik zırh
    5)Yetenek ve kaleler kaçınma+hasar önleme full
    6)Sis Duvarı
    Bunlarla birlikte kanlı dişe saldırır isen Iskalandı yersin :)
    Kendimden örnek veriyim kanlı dişten ortalama 2-3 k arası hasar alıyordum

13. Önümüzdeki etkinliklerde çıkıcak olan paketlerde muhtemelen söylüyorum 5.seviye ıskarmoz ve hız için zincir olucaktır.

14. Tün incini aslan siperine yatırıyon galiba :) Vay arkadaş inciyle derdim kalmasa bende inciyi full malzemeye basacağım :)

15. Konu gittikçe gidiyor görüyorsun :) :p
    İndirim paketi+keskin kılıçlar dahil edersen hesabına sorun olmuyor tabi incinde olucak :)
    Ama inci ile aslan siperi düşünmek yerine günlük görevlerinden en basit olarak muhafız keserekte elde edebilirsin :p ;)

16. Oyunda çok fazla detay var, mesela savaşırken stress yaşıyor musun ? Atıyorum battın; adamda şu buff var bende yok, adamda şu nesne var bende yok, adamda şu mürettebat var bende bitti tarzında ? Çünkü savaşın akibetini değiştirecek o kadar fazla nesne var ki anlayamıyorsun.

17. Kardeşim ben ulaşıcam sana oyun içinde şuan çıkmam gerekiyor eğer Sayın Admin konuyu kitlemez ise tekrar geldiğim de burdan da cevap veririm.Görüşmek üzere.Hoşçakal. :)

18. İyi akşamlar diliyorum.

Sevgili admin arkadaşlar, konu ekstra 1 gün daha açıkta bekleyebilir mi?

19. Hangi filoda isen geleyim, sen bana vakit ayırdın ben de sadece muhabbetine Ts ne gelirim.

20. Esmeralde*

Esmeralde* User

Kardeşim ID ni yazar mısın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.