Iskarmoz mu Kuzgun mu?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve aliço03 tarafından 15 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aliço03

aliço03 User

Arkadaşlar daha önceki araştırmalarımda genişletme yerlerinde ıskarmoz yanına yada kuzgun yanına başka genişletme eklemek değerlerini düşürüyor bu durumda en iyi kombinasyon nedir önerisi olan var mı? yada ıskarmoz mu daha hasar önemeleye sahip , kuzgun mu fikirlerinizi bekliyorum dostlar.
    iyi forumlar.

2. horrenda

horrenda User

Npclerde farmlarken sadece ıskarmoz takıyorum çünkü npclerde kaçınma şansı iş yapmıyor.
    Pvplerde ise kuzgun kesinlikle olmalı.Eğer kaçınma şansın %15 %45 arasındaysa tek başına kuzgun takmanı öneririm.
    Kaçınma şansın %50yi geçtiyse kuzgun ve ıskarmoz sayısını eşitleyebilirsin.Bu sayede hem dp hem vp hem kaçınma şansı almış olursun.

3. Üst duzey bi gemin varsa yani full buf 350-400 k atiyorsan kuzgunun hicbir faydasi yok. Full erigyen gezmelisin. Haa ben orta seviyeyim herkesi kesemiyorum dersen full iskarmoz takip gemini kas patlarsan da yapacak bisey yok tamir ol devam et savaşma kimseyle

4. İstersen %100 kaçinman olsun perva ve kanasusamiş basmiş rakip gelir 4.4 milyon dp ile hicbirsey yapamazsin

5. Etkinlik zamanları ve kasılmak istediğinizde, Iskarmoz kullanmanızı öneririm. Savaş yapacağınız zaman kuzgun takabilirsiniz, ancak kaçınma şansınız yüksekse, tamamen ergiyen kaplama kullanmanızı öneririm.

6. Swedyboy

Swedyboy User

Fark etmiyor gardaşım, sen istediğini tak adam gelip sana tek atıyor, sen rahat ol kral.

7. Bir pesimistin gözyaşları şarkısını sana armağan ediyorum

horrenda bunu beğendi.
  8. -LegenD-

-LegenD- User

Konuyu uygun alana açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.