ışınlanma sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***ɦɑγʍɑ57*** tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. o kadar oyundan giriş çıkış aldım ama halata ışınlanma kullanılamıyor.bu nesneyi şuanda kullanamazsın dıyor lütfen ilgilenin 1 saattir ışınlanma çalışmıyor.

2. herhangı bı ıtem kullan duzelıyo sımdı bendede aynı sorun vardı duzeldı hız tası bastım

3. bende kullandım ama halata düzelmedi nasıl olucak bu ya

4. Bu nesneyi şuanda kullanamazsın. sürekli bunu dıyor bende item kullandım ama yınede ışınlanmıyor etkınlık zamanı olucak iş mi bu krıstal lazm yazık günahtır ya nasıl düzelıcek bu

5. bnde bırıncı sefer duzeldı sımdı duzelmedı sadece oda degıl fıloya gırıyorum sıstem ckıs alınca otomatık alıyo subbotra yazdım sabırlı olup bekleyınız yazdı sonrakı mesajımda verıcemız tum cevapları verdık yazdı gercekten oyuncuya verdıklerı degerı acıkca goz onune serıyorlar yaazık gercekten yazık koca bı etkınlıkte kasılamıcaz ve suc tamamen yetkılılerın dunku tas acıgında oyunu kapatıp duzelttınız sımdı bızı neden madur edıyorrsunuz kapaın ve yıne duzeltın

6. okadar giriş çıkış aldım ılınlanmıyo pcye reset attım yine olmadı gemiye bakılmasını isterim ıd
    /12987647

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu durum iletildi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.