İsim Değiştirme Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 28 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Maalesef ne zaman düzeleceği hakkında bilgiye sahip değiliz.

İyi oyunlar.

2. DOZER-[61]

DOZER-[61] User

bazı gemiler nick degişiyor nasıl oluyor bu hata belli kişilerde mi var ?

3. Bazı kullanıcılar internet explolerden değiştirebiliyorlar ben denedim ama olmuyor. Supporta yazıyorum bu şekilde yönlendiriyor. Support destek vermek için yok mu bir aydır su sorunu çözemiyorsa teknik ekip bazı support yardımcı olsa değiştirse nicklerimizi ama nerde

4. Oyunda ismimi değiştiremiyorum genel bir sıkıntımı bu

5. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Evet bir sorun bulunmaktadır ve üzerinde çalışmalar devam etmektedir.

İyi oyunlar.

6. FARUK™

FARUK™ User

nıck değişemiyorum sorun benım pc demi acaba ?

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bu durum bilinmektedir, genel bir sorun vardır. Umarız en kısa sürede düzelecektir.

İyi oyunlar.

8. escobare

escobare User

merhaba arkadaşlar öncelikle ben ilk baştan beri nick değiştirebiliyorum hata yeni tarayıcılarda gerçekleşiyor ve tamam butonu kabul edilmiyor ama eski tarayıcılarda bu işlem pek olmuyor MOZİLLA FİREFOX 3 ü indirip nickinizi değiştirebilirsiniz eğer çökme yaşıyorsanız sadece açık bütün şeyleri kapatıp deneyin bu şekilde gerçekleşecektir. link atmak yasakmı bilmiyorum ama bu tarayıcı işinizi görcektir.Bütün server şuanda bu şekilde nickini değiştirdi bizde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2017
    MsStark, ZülfikarReis ve **Korku-Time** bunu beğendi.
  9. Merhaba. Oyunda bazı kişiler nick değiştirebilirken biz niye değiştiremiyoruz? Sıralamaya bakıyorum da bazıları haftada bir değişim yapabiliyor. Bu nasıl bir sorun ki oyunda bazı kişiler nick değiştirebilirken bazıları değiştiremiyor???

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Nick değiştirmede herkesin sorunu var ancak internet explorer tarayıcısı (windows 7) sorundan etkilenmemiş. O tarayıcıyı kullanan bazı kişiler değiştirebiliyor.

Onun dışında hepimiz sorunun düzelmesini beklemekteyiz.

İyi oyunlar.

11. neden böyle peki ?

12. ne zaman düzeltilir?

13. Merhaba,

Yama Çalışması gerçekleştiğinde düzelecektir.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

14. Tardigrad

Tardigrad User

İşe yaradı teşekkürler.

MsStark bunu beğendi.
  15. slone726

slone726 User

Ne yaparsam yapayım bir türlü niki kabul ettiremedim eskiden nikim buydu şimdi yapmak istiyorum ama kabul etmiyor. Neden acaba?

16. HODOR

HODOR Guest

Selam slone726 ,

Kullanıcı adının başında, sonunda yada ortasında boşluk olursa kabul etmez sistem. Buna dikkat edip tekrar deneyiniz.

İyi günler dilerim.

17. Bosphorus

Bosphorus Guest

Merhaba

Nick değiştirme ile ilgili sorun çözümlendiğinden konu kapatılmıştır.

İyi eğlenceler, iyi forumlar.
    Saygılarımla

18. coronismo

coronismo User

Kapan köşkün'den Profil kısmına girince karşımıza gelen gemı bızım kullandıgımz gemi değil. Seafight ekibi bu sorunun farkında sanırım. Değilsede söylemek istedim. Lütfen düzeltin güzel bir görünüm olsuun kullanmıyoruz orayı pek sıklıkla ama sonucta bir hata duzelir :)

NightWish66 bunu beğendi.
  19. atlas42

atlas42 User

Evet benim de oyuna başladığımdan bu yana altınlı gemilerden şalupa yer alıyor profilimdeki resimde.
    Oyunda hangi tasarımı kullanıyorsak bu resimde de onun görünmesi gerekir.

20. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Bu sorun bilinmektedir. Umarım en kısa sürede düzelir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.