İsim Değiştirme Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 28 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yapmak istediğim nick'in arasına yarım boşluk bıraksam da, boşluksuz yazsam da ve ya özel karakter kullanmasam bile [​IMG] tuşuna mausla bastığım halde hiç bir şey olmuyor ne uyarı veriyor ne de pencere kapanıyor.

ÇİD_MOLLAMUHAMMET bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Genel bir sorun olduğunu öğrendik durum programcıların bilgisi dahilindedir umarız en kısa zamanda düzelecek.

İyi oyunlar.

3. bir türlü oyundaki nikimi değiştiremiyorum neden ? Yardımcı olurmusunuz

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun bulunduğundan dolayı gemi isminizi değiştiremiyorunuz. Sorun biliniyor en kısa sürede sorun giderilecektir.

İyi Oyunlar.

5. Geminin ismini değiştirmek istiyorum ama bir türlü yapamadım yeni kullanıcı adını giriyorum ok diyorum bir işlem yapmıyor kullanıcı adını seçemezsin falanda demiyor bir sıkıntımı var acaba?

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Nick değiştirmede genel bir sorun var, durum rapor edildi.

İyi oyunlar.

7. merhabalar kolay gelsin. Ben global asya 1 serverinde oynamaktayım kaç zamandan beridir nick değiştirme sorunu var bence bu kadar etkinlik üzerine etkinlik paket üzerine paket satışa sunacağınıza bizi memnun etmek adına şu sorunu halletseniz artık daha güzel olur gibi geliyor bana.

8. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir, en kısa sürede sorun çözülecektir.

İyi Oyunlar.

9. sayın oyun teknıkerlerıne ıletın bı oyunda nasıl olurda nıck değiştirme gibi bi sorun olabılır ve bu sorun bir haftayı geçik bir süredir düzeltilmez

10. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun zaten bilinmektedir. Sorunu gerekli birimlere ilettik, bizim bunun dışında yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır. En kısa süre içerisinde sorun giderilecektir.

İyi Oyunlar.

11. 10 gün oldu yeter artık da hep aynı cevaplar böyle büyük bir şirket bu sorunları 10 gündür nasıl çözemez donma sorununu söylemiyorum bile kullanıcı adı sorununu düzeltin artık

12. aynen katlıyorum düzeltin artık bu ne ya

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Hep aynı cevaplar çünkü bizim elimizde olan bir şey değil. Sorunu çözecek kişiler bizler değiliz programcılar. Dolayısıyla beklemekten başka bir şey elimizden gelmez.

İyi oyunlar.

14. bu nick değiştirme sorunu ne zaman çözülecek?

15. Merhaba,

Yama Duyularını takip ediniz.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

16. Reset gelmesine rağmen yine düzelmedi nick değiştirme sorunu bugünle beraber 11 gündür oynayamıyorum oyunu nimetler destekler boşa gitti seafighttan bunu beklemezdim..

17. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Resette nick değişecek diye bir duyuru yapmadık dolayısıyla hala ne zaman düzeleceği bilinmemekte.

İyi oyunlar.

18. neden hala düzelmiyor bu nick değiştirme sorunu? lütfen artık ilgilenin bu konu hakkında.

19. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sorun bilinmektedir. Lütfen yama günü duyurularını takip ediniz.

İyi Oyunlar.

20. merhabalar kolay gelsin sizce de fazla uzun sürmedi mi nick değişme sorunu neden ilgilenilmiyor bizim sorunlarımızla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.