İsim Değişiklikleri Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *FREE*TAKILIR* tarafından 12 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nicklerdeki karakterlerin eskisi gibi tekrardan aktif olmasını ve sınırlamanın olmamasını istiyoruz. Bir Türk oyuncusu olarak Nickin sonunda '' ☾☆ '' ekliyemıyorum. Belirli bir sınırlandırma olduğu için bu sınırlamaların kaldırılması istiyorum.

erYunusTR bunu beğendi.
  2. bu uygulamanın sebebi o şekillerde ki boşluk dan dolayı nick'lerin casuslanamamasıdır. bu yüzden dolayıda seafight artık böyle şekillere izin vermemektedir.

3. erYunusTR

erYunusTR User

tamamda dostum bu nickleri yapıp hala kullanan var, hala casuslanamayanlar var madem ortada böyle bir sorun var örnek veriyorum yapın herkesin nickini Unknow2617325 giriş yapan baştan düzeltip kurallarına göre karakterlerle en baştan ayarlasın. nicki yapan yapmış zamanında şu saatten sonra bir anlamı yok ki.

4. bu konu hakkında fikir havuzuna konu açabilirsiniz.

5. Selam,

Bazı isimlerin casuslanamaması adına bu konuyu raporlarımıza ekleyeceğim.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.