Işıktaki haritasındaki botlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -Croatia- tarafından 23 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -Croatia-

-Croatia- User

ışıktaki bot gemilerin ıdlerini supporta versem işlem yapabilirlermi acaba bütün gemiler bot ve hergün aynı kişiler var zaten kasılmamızada engel oluyorlar

2. atlas42

atlas42 User

Etsek de etmesek de bot taramasına takıldı takıldı. Takılmayınca şikayet bir önem arz etmiyor maalesef. Ben bıktım şikayeti bıraktım artık. Ne yazık ki kabullenmeye çalışıyorum.

3. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Botlar sistem taramasında banlanıyor, fakat yine de ışık haritasında bot olduğunu ve haritayı işgal ettiğini düşünüyorsanız, ilgili hesapları support görevlisine bildirirseniz, bot olduğuna kanaat getirmesi halinde, isteği doğrultusunda hesabı çıkış aldırabilir veya çeşitli işlemler yapabilir, harita değiştirmek veya geçici kapatmak gibi. Siz yine de oyun kurallarına aykırı davrandığını düşündüğünüz herkesi bildiriniz.

İyi Oyunlar