ışık yayan ruhları nasıl kasacaz

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve YEDİYAMAN-ÇİD tarafından 28 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu etkinlik için ışık yayan arttırılması veya etkinlik npc arttırılması gibi bir iyileştirme yapılacakmı ödüller çok az

2. bu ışık yayan ruhlar nasıl toplucaz yetkili mercihler bütün görevler kalıyor 400 ışık yayan ruh toplamak için istenilen malzemeler cok yüksek yavv bi etkinlik yapıyosunuz insana zehir ediyosunuz 10 top vereceksiniz bi tasarım vereceksiniz zehir ettiniz bize etkinliği etkinlikler bitecek nerdeyse 1 tane ışık yayan ruh bulduk oda nerden geldihini bile cözemedik biraz insaf yav

3. 4442244

4442244 User

50 ısık veren kot varmıs yazarsanız bızlerde kullanalım arkadaslar

4. EASTERDRAGONEGG

Asi-Ruh-ÇΛrŞı bunu beğendi.
  5. 4442244

4442244 User

tesekur ederım kardesım

6. 4442244

4442244 User

dogumgunu etkınlık koduda varmıs ancak bılgım dahı olmadı neden dogum gunu ıcın kot verılıyor sıstemden oyuncuların hesabına yuklenmıyor sımdı ben kullanmadım benım gıbı kullanmayan oyuncularda var sızce bu adaletmıdır haberı olan kullandı olmayan kullanmadı sıstemsel olarak yuklenseydı boyle bır sorun olmazdı kullanamayan oyuncular ıcın kotun verılerek aktıf hale getırılmesı veya sıstemsel olarak kullanmayan arkadaslarada dogum gunu hedıyesının verılmesını ıstıyorum cunku bu etkınlık kodu degıl kurulus yıl donumu hedıyesıdır saygılar

7. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Arkadaşlar mesajlarınızı okudum ve ışık yayan konusunu yönetime ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.