Işık yayan ruh

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mühendis tarafından 23 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mühendis

Mühendis User

şimdi bu elimizde fazla fazla olan ışık yayan ruhu ne yapıcaz pazarda harcayamıyoruz takas yok yeşile çeviremiyoruz sayın forum adminleri bunu bi çare bulun veya rogramcı ardakaşa iletin bir ne yapıcaz ayrıyetten daha ne yağmaca karaborsasına bigpoint parası ile 50.000 orikalkum alalım diye size yazmıştım hala haber veya yenilik yok lütfen biraz bastırın o kadar pakete para veriyoruz hakkımızı alalım saygılar

2. muhtemelen kalp kırıcı ile takas edilir 10 bin ruhun varsa 10 bin gülle verirler. sen o ruhları kasmak için çaba sarfedersin ama etkinlik sonunda kastıkların harap olur. ya güzel şeyler eklenmeli ya da güzel ödüller verilmeli..

3. wox42

wox42 User

katılıyorum pazarda çok dengesiz dağılım olmuş istenilen ruhlardan yana madem ışık yayan işe yaramıyor 3 5 birşeyde tek var markette neden her npcde neredeyse lanetli kadar veriyor boş yere kasmanın anlamı ne dönüştüremiyoruzda

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Ruhlar ne olur bilemem. Muhtemel bekletir güller ile takaslarlar. Ayrıca karaborsa için yazdım haber yok derken? Her yazdığınız şeyi iletiyoruz diye yapmazlar. Oyunun bir yapımcısı var son söz her zaman ondadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.