ışık yayan ruh

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 31 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

etkinliğin kaçıncı günündeyiz ancak ışık yayan ruhlarla ilgili bir düzenleme gelmedi. 20-30 npc den 1 ışık yayan ruh zor alınıyor. 400 ışık yayanı botlar dışında kasmak mümkün değil. botcu arkadaşlar çoktan kastılar. günlük 4-5 saatten fazla oynadığım halde pazardan aldığımla birlikte 150 ışık yayn zor topladım. bu konuda bir iyileştirme yapılması gerekiyor.

wgnyrn2023 bunu beğendi.
  2. GROSVATER

GROSVATER User

katılıyorum bugün 100 ün üzerinde tüccar kestim aldıgım ısık yayan 10 tane saatlerce bilgisayar basında kalamayız

3. wgnyrn2023

wgnyrn2023 User

doğru tespit. botçular halletti geçti. biz yırtınıyoruz

4. ŞAHİN

ŞAHİN User

2 npc nin ışık yayan verme ihtimali var biri 10 milyon dp diğeri 50 milyon dp. ikisinin de verdiği 1 ışık yayan 4-5 saatlik oyun diliminde 10 tane çıkartamıyoruz. 60 milyonluk npc enazından 5 verse yine neyse ama oda yok . acil bir düzeltme yada pazara sınırsız konulması lazım.

5. otoya atsan suç atmasan nasıl tamamlayacaksın? nasıl bı etkınlık bu anlayamadım..

6. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

İleteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.